Свържете се с нас

Политика

Журналистът Бриндо: Фирмите за санирането в Петрич бяха задължени да пазаруват материали от доставчици свързани с депутатът Динев!

Published

на

Това скандално изказване направи обявеният за „острието“ на югозападната журналистика Иван Хабаджийски, който някои го наричат Бриндо. Виедото с разкритието, можете да гледате в youtube и е озаглавено –  УБИЙСТВЕНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ В ПЕТРИЧ ОТ ИВАН ХАМБАРДЖИЙСКИ. САМО ПО БАЦ ТВ. За това интерю определено ще се говори дълго. В него Хамабджийски разкрива мръсна схема свързана с депутатът от ПП ГЕРБ – Георги Динев, който задължавал всички фирми, спечелили обществени поръчки в община Петрич, да купуват  стиропор и всички останали материяли необходими за санирането от доставчици, псочени от депутатът Динев. Това какво е, ако не е скандал? На въпроса какво мисли за европредседателството, Бриндо отговоря „Добре е. Идват големи хора..“ , мъдро и качествено. Браво, Бриндо! Още бисери във видеото, а Топ Преса се заема да нищши разкритията на Бриндо за депутатът Динев. 

 

коментара

Новини

СКАНДАЛ! Иван Стойчев преби жестоко жена си!?

Публикувано

на

Лидерът на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев станал популярен  със случая „Крава гейт“  и незаконно придобитите средства по програмите за субсидиране, отново се прояви, като бияч. Този път жертва е собствената му жена, Мария Стойчева, държавен служител в НОИ – гр. Благоевград. Вместо букет цветя, за вчерашният ѝ имен ден, хубавицата отнесла голям пердах от пияният си мъж. Доказателство, за побоят е и обаждането на Мария до спешен номер 112.

Стойчев,  как ще се измъкнеш от този проблем??? Очаквайте подробности….

 

 

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Новини

348 лв. ще е линията на бедност през 2019 г.

Публикувано

на

Линията на бедност в България през 2019 г. ще е 348 лева, реши правителството. Сумата е с 27 лева по-висока в сравнение с размера й през настоящата година.

Линията на бедност се използва като референтна стойност при формирането на социалната политика в областта на доходите и жизненото равнище на населението.

Сумата е определена на база на Методика, утвърдена от Министерския съвет през 2006 г. Показателят се изчислява в зависимост от данните в изследването „Наблюдение на домакинските бюджети в Република България“, което ежегодно се провежда от Националния статистически институт.

/кмета

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2018
П В С Ч П С Н
« юли    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ