Ще се спаси ли от изпадане„Пирин“ (Гоце Делчев)?

 „Аз повече няма да съм „чадър“ на съдиите, повече съдии няма да пазя. Затова предлагам на тези, които назначават съдиите, оттук нататък да ги пращат с жандармерия в Гоце Делчев, за да ги пази. Огорчен съм от нещата, които се случват в Югозападната Трета лига. Не съм вярвал, че може да има такава организация. Слепи ли са в БФС, че не вземат мерки за това, което се случва. Ние с пари не работим, защото не разполагаме с пари, но няма да позволя да ни се подиграват. Защитавал съм и защитавам БФС, но чашата преля. Досега през пролетта не съм видял да ни се свири коректно, не да ни помагат, а да се свири нормално.

 Защо пращат съдия от Петрич да свири в Ботевград? Защо на възловите мачове ни пращат такива съдии? Искам да питам този съдия от Петрич – Вангел Вангелов, какво против има нашия град и нашия отбор? Какво против има нашия треньор? Няма да позволя да се подиграват с труда ни. С труда на момчетата, на тези 15, 17- годишни. В мача с „Балкан“ отборът е бил тотално ощетен. След като резултатът е бил 0:0 на полувремето, в началото на второто се дава веднага дузпа, която само съдията е видял, а в 92 – та минута, вместо да даде дузпа с червен картон, след като играч на домакините избива топката с ръка от голлинията, той гони Ради Михов. Гони основен футболист, забележете, гони основен, опитен играч, защото идва домакински мач с най-добрия отбор в групата. Съдийството е било 90 на 10 в полза на домакините.

 Огорчен съм и пак казван, че аз повече съдиите няма да ги пазя, да идват с жандармерия. Такива хора нямат място нито в Трета лига, нито като съдии. Те опорочават България. Ние градим нещо, те го рушат. Това не се издържа, цял сезон съдийството изнервя играчи и фенове, за мен има някакъв „чадър“ , който ги държи и целта им е да ни унищожат. Ние няма да се дадем! Остават 4 кръга, ще се борим докрай, войната продължава до последния кръг.

 Ще се извиня на всеки един, който се чувства засегнат, но нека изискат запис от мача и видят за какво става дума. Ако не съм прав, за всяка една моя дума ще се извиня публично на всички.“
Така коментира случващото се с отбора на „Пирин“ (Гоце Делчев) изпълнителният директор Иван Близнаков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене