„Пирин“ (Гоце Делчев) загуби от „Хебър“(Пазарджик) и вече e в зоната на изпадащите отбори

 В мач от 30 – ия кръг на шампионата в Трета югозападна футболна лига „Пирин“ ( Гоце Делчев ) загуби с 0:1 от „Хебър“ ( Пазарджик ) – минимална загуба, но достатъчна за открадване на 3 – те точки, които бяха жизненоважни за „Пирин“.Опадението за „Хебър“ реализира Станимир Димитров, който се разписа още в първото полувреме.

 Срещата бе двуостра, с много положения и пред двете врати. Съвсем нормално, домакините много повече търсеха победата. В отбора на „Пирин“ остро се усети липсата на наказаните и опитни футболисти Виктор Шишков и Ради Михов. При това на полувремето заради контузия бе заменен и титулярният вратар Захари Димитров.Гостите от „Хебър“ завършиха мача с 10 човека.
Анди Краев в средата на втората част бе изгонен от игра за втори жълт картон от рефера Ивайло Стоянов.

 В класирането „Пирин“ е на предпоследното 17- о място с 27 точки, а „Хебър“ е на твърдото второ място със 76 точки.„Хебър“ доминираше през целия мач с „Пирин“ – ГД и дори с човек по-малко ги надиграхме. Не сме виновни ние за тяхното състояние. „Хебър“ не дава мачове. Разликата с ЦСКА е голяма, но това не означава, че ще спрем да играем“ , заяви старши треньорът на гостите Тенчо Калпаков.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене