300 танцьори се надиграват в националния турнир „Танцов свят“ в Разлог тази събота

плакет

На 17 май Разлог става сцена за изява на 300 танцьори. Планинският град ще бъде завладян от магията на танца през целия съботен ден, когато ще се проведе Пети отворен национален турнир „Танцов свят“. Танцовото събитие е квалификация за световно и европейско първенство по латино шоу в Грац, Австрия.
300 танцьори от цялата страна ще пристигнат в Разлог, за да покажат впечатляващи танцови умения, състезавайки се в 4 атрактивни дисциплини – танцово шоу, хип –хоп, характерни танци и латино шоу. Стиловите категории са соло, дуети, малки групи (до 7 човека) и формации (от 8 до 24 човека).
Началото на танцовия турнир ще бъде дадено в 9 часа, когато започва фестивалната програма. Час по-късно започва награждаването на участниците във фестивалната програма.
В 11 часа е официалното откриване и началото на конкурсната част от турнира. 5-членно квалифицирано жури с участие на международни съдии ще оценява танцьорите.
Всеки участник в Петия отворен национален турнир „Танцов свят“ ще получи грамота, за победителите има медали и купи.
Организатори са Клуб по спортни танци „Силвана Денс“, Българската спортна танцова федерация, Община Разлог и НЧ „15 септември 1903-1909г. ” град Разлог.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене