Кръвни проби се въргалят по стълбите пред болницата в Благоевград! (СНИМКИ)

  Потресаващо! Не­професионално? Нагло! Ние от Благо­евградска ВЕСТ вече не сме изненадани от факта, че болницата на град Благоевград се разследва от главния прокурор за непрофе­сионализъм и безсто­панственост. Ето ви потресаващи снимки, нещо, което няма как да бъде обяснено ос­вен като безстопан­ственост и непрофе­сионализъм.

 Читател на безплатния вестник на град Благоевград ни изпрати снимки, от които ни се подкосиха краката. На стълбите пред сграда­та на МБАЛ – Благоевград, чове­кът видял и заснел с телефона си кръвни проби за кръвни изслед­вания на пациент. Вижте, уважа­еми пациенти на болницата, как се отнасят хората подчинени на трезвеника доктор Огнян Митев с вашето здраве. Някой, който е дал кръв и сега е притеснен за резултатите от изследванията си, едва ли подозира, че пробите му се въргалят в прахта и мръсоти­ите пред болницата. Това показва нагледно качеството и професио­нализма на работещи­те в болни­цата.

 Странно е сега доктор Огнян Ми­тев, който е послович­но известен с мълча­нието си пред меди­ите, как ще излезе и обясни това поругаване с човешко­то здраве? Пак ли ще се прави на ощипа­на девойка пред наши близки и приятели, на обиден и ще търси закрила, за да пред­лага от­ношение? Няма да стане, доктор Митев, за поре­ден път доказахте нивото си на управленец и професионалист, допускайки погребални агенции да въртят нагъл бизнес на тери­торията на болницата и допус­кайки по толкова долен начин да се гаврите с кръвта на пациентите си. Бла­гоевградска ВЕСТ от този брой заявява че ще дава думата и ще търси случаи на пострадали хора от лекарски грешки в благоевградската болница.

 Понеже доктор Огнян Ми­тев много парадира, че е назначение на ПП ГЕРБ, всичко събрано дотук със снимки и факти ще бъде изпратено в централата на пар­тията, дано пък от там се самосезират и да ни дадат отгово­ри защо болницата в Б лагоевград е в това окаяно състоя­ние. То се е видяло, че Митев няма да си мръдне пръста да направи нещо, ние от медиите обаче няма да оставим не­щата така.

Илия Станоев

Вестник “ Благоевградска Вест „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене