Хороскоп за 15 май! Вторник ще донесе много ядове на 2 зодии

Овен

Каквото и да правите днес си представяйте резултатите от вашите действия. Оставете си резервен вариант в случай, че нещата не се получат така, както сте си ги представяли.

Телец

Това е ден за проучвания. Каквото и да правите проверете добре условията и не прибързвайте с взимането на решения, особено ако се касае за нова работа.

Близнаци

Това е ден за споделяне. Каквото и да вземете – дайте част от него на ваш колега или близък. Следобяд ще получите неочаквана задача – направете така, че да я изпълните в рамките на деня.

Рак

Това е ден за пътуване. Неочаквана командировка ще донесе много позитиви за вашето професионално развитие. Не се колебайте да използвате чара си при преговорите.

Лъв

Това е ден за откриване на нови дейности. Ако ви липсва движение сега е моментът да опитате нов спорт. Вложете всичките си усилия и отхвърлете предразсъдъците.

Дева

Това е ден, в който ще получите признание. Вероятно сте го чакали толкова отдавна, че вече не ви е нужно, но все пак покажете, че оценявате жеста.

Везни

Това е ден за взаимност. Опитайте нещо ново в общуването с партньора ви. Не оставяйте натрупани неща да помрачат отношенията ви.

Скорпион

Това е ден за разбирателство. Има някои моменти, към които трябва да се върнете, за да разберете добре откъде идва неразбирателството ви с ваши партньори.

Стрелец

Това ден за разчистване на сметки. В най-добрия смисъл. Каквото било-било. Сега се усмихнете и продължете напред с добри намерения.

Козирог

Това е ден за търсене на ново място. Рутината е това, което ви кара да не се чувствате добре. Огледайте се около себе си и потърсете място, което ще ви разнообрази.

Водолей

Това е ден за смяна на тактиката. Ако не сте доволни от случващото се ще трябва да се съгласите с някои условия, които ви се предлагат отдавна.

Риби

Това е ден за действие. Хванете първото си желание, което усетите сутринта и насочете усилията си към постигането му. Каквото и да правите – правете го енергично днес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене