Хотел Делта Огняново предлага рекалсираща водна терапия от Изтока

Хотел Делта е един от многото хотели в района.

Но за разлика от повечето,той е обгърнат от зеленина. Реката минаваща покрай него носи прохлада и свежест. Това е една от многото причини туристите и хората от района да предпочитат хотелът ни.

Предоставяме ви още една причина да предпочетете нас – х-л „Делта”, новата уникална процедура – Фиш Спа, предлагаща се за първи път в с. Огняново.

В РЕЛАКС ЗОНАТА НА ХОТЕЛА.

 

   Това е пилинг терапия от Изтока, която се извършва от  гладни плуващи „козметици”! Релаксираща водна процедура за отмора, в съчетание с нежен пилинг поддържа краката или ръцете освежени и меки. Перфектният резултат се дължи на сребристите рибки Garra Rufa, за които мъртвите клетки от дермата са истински деликатес. Не хапят – защото нямат зъбки и никога не правят грешка между живи и мъртви кожни клетки. Уникални са, защото отделят специален ензим, който спомага за по-бързото регенериране на кожата след нежната процедура, възникнала в Турция и популярна в Далечния Изток. Рибките Гара Руфа се използват и при  при терапията на по-тежки кожни проблеми като напукани пети, псориазис, екземи, акне и др. Не случайно рибките са наричани Доктор Фиш.           Забавни са да ги гледаш.

Опашатите дермо-специалисти ви очакват.    15 мин / 10.00лв

Може да получите повече информация и на страницата ни : Релакс зона Делта / Relax zone „Delta“ hotel Delta

И на телефон: 0879 47 33 31

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене