Свържи се с нас

Uncategorized

За паницата На ЖРИЦАТА! Една година по късно!

Публикувано

на

Миналата година, ден събота най- четената и все по развиващата се и силна медийна група Топ Преса, беше подложена на истински терор и коварни обвинения, на публично оклеветяване свързано с незаконната окултна дейност в в сатовчанското село Крибул. Всичко тръгна от един сигнал до Топ Преса, в който жена се оплака че се почувствала измамена от обявената за жрица и лечителка баба Хава – тогава, днес баба Юлия от село Крибул. За баба Юлия ние бяхме едни от първите които направиха видео репортаж и филм. В редакцията на Топ Преса по това време работеше роднина на баба Юлия – „журналистът“ Ерол Емилов.

ЕРОЛ СТАНА ПО„ТИ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН С РАБОТАТА СИ В ТОП ПРЕСА ТОЙ Е РОДНИНА НА БАБА ЮЛИЯ И РАБОТЕШЕ ПРЕДИ „РЕКЕТА“ ЗА ТОП ПРЕСА:

Заради факта че публикувахме, статията на жената която се оплаква от баба Юлия, Емилов най – некоректно изтри статията от сайта за което беше освободен /уволнен/. Само ден след това журналистът Мартин Карбовски в предаването си по BTV „Втори план“ обяви гръмко проекта си „Рекет“ в който обяви, че ще разкрие как една медия рекетира баба Юлия.

ПРОЕКТЪТ „РЕКЕТ“ НА КАРБОВСКИ :

И настана суматохата! Роднини и близки, цялото кутило на бабата взе да лае в социалните мрежи как сега „Карбовски ще ебе майката на Топ Преса“, как „Карбовски ще ни навре в кучи гъз..“ / това са реални цитати на които пазим факсимилетата в редакцията./ И настана „Армагедон“! Цал час в предаването си „Рекет“, Карбовски внушаваше на хилядите зрители на BTV, че една обикновена баба е била рекетирана от мръсните и долни същества от една медия. Дори си позволи ирония употребявайки думата „Пор Преса“, това пък от своя страна роди новия му псевдоним Мартин Крибулски.

В предаването бабата умело обясняваше, че мислела да се откаже „да лекува хората щото била обидена то нашата статия“, броеше си публично стотинките за да покаже, че лев не взема и материала хвана дикиш… Топ Преса беше лошата, а те бедните и онеправданите!

ПЪРВИЯТ ФИЛМ НАПРАВЕН ОТ ТОП ПРЕСА ЗА БАБА ЮЛИЯ – ДАТА Е 12 СЕПТЕМВРИ 2013 ГОДИНА А ДЖИПОВЕ И БИЗНЕС ОЩЕ НЯМАШЕ ТАМ! НЯМАШЕ ГО И КАРБОВСКИ!

Настина е болно и коварно, да коментираме този случай, само дни в който онкоболна жена, българка, беше прибрана полумъртва от Бразилия подведена от поредният нечовек посредник пратил я за последна надежда и спасение на лечение при световно известен пишман гуру и жрец в Бразилия, но няма как…  Настина е болно и мъчно да коментираме това, в дни които „Господари на ефира“ показаха как на отчаяна бедна пенсионерка, вдовица маг Сара прибра 3500 лева за да и чисти магиите на Божи Гроб в Йерусалим. Наистина ни трудно да припомняме това в дните в който ходжа от Хвостяне погреба в мюсюлманските гробища на гърменското село Дъбница десетки снимки на живи хора с цел да създаде масова истерия за чистене на магии…, но няма как – истината е скандална и от нея боли.

А ТОП ПРЕСА ПОКАЗА ИСТИНАТА :

Тези неща не трябва да се забравят – напротив, те трябва да бъдат поука за нас и да подбираме правилно хората които вземаме на работа и темите които правим, и да служат за обществено порицание на тези, които подведени по користен или друг начин, влизат във филми и пълнят с пари джоба на едно посредствено семейство от Крибул на гърба на хорската надежда и мъка. Как мислите уважаеми читатели на Топ Преса, каква е разликата между баба Хава и жрецът от Бразилия, който едва не погуби една онкоболна българка? Отговорите са за Вас – ние поставяме въпросите.

РОДНИНИТЕ НА БАБА ХАВА ПРОГОВОРИХА:


И така една година по късно! В Крибул потокът намаля. Само няколко човека возят още туристи, сина на броящата стотинки пред камерата на Карбовски се снабди с чисто нов джип „Хамър“ за 50 000 лева и продължава да се държи като феодал…. Отчаяни за повече туристи семейството покани предаването „Ничия земя“ – да това предаване което снима филм за убиеца на банкерската от Бургас но показа какво е истинска автоцензура и не го излъчи. Но и това не помогна. Явно хората са обидени. От какво? Отговорите си остават за вас уважаеми читатели! 13 май ще остане паметен за нас, голяма поука, правим така че да бъде поука за тези, които безотговорно ще се отнесат към страданието си и болката… Камъкът може и да лекува – но бабата едва ли. Нея явно е лекува Хамърът!

ПОСЛЕПИС – А ТОВА Е ПЛОД ОТ ТРУДА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ БЛИЗКИ НА БАБА ЮЛИЯ :

 

От благодарността на хората сина на Баба Юлия от Крибул подкара „Хамър“ за 50 000 лева!

коментара

Uncategorized

145 години училище в Сатовча

Публикувано

на

11 май – Ден на братята Кирил и Методий, 11 май – патронен празник на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Сатовча, 11 май – 145 годишен юбилей на училище Сатовча. На този 11 май в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Сатовча атмосферата бе изключително емоционална и вълнуваща. Всички ученици и учители пристигнаха още от ранни зори и проведоха най–важния за всички час – часът посветен изцяло на родното училище, часът на Светите братя  Кирил и Методий, часът на патронния ни празник.

След този важен за всеки ученик от СУ Сатовча час, празникът започна с „Химн на родното училище“, изпълнен със самочувствие и гордост от всички ученици и учители. Посрещнато бе знамето на училището. Представени бяха песни, танци, сценки. В продължение на два часа ученици, учители и гости на тържеството се забавляваха с богата и интересна програма. Припомниха си историята от създаването на училище в Сатовча в далечната 1873 г., показаха как училището се развива в настоящето и си представиха бъдещето. Прочетени бяха поздравителни адреси от дъщерята на първата учителка в Сатовча – Константина Сачева- Коца, Фондация „Българска памет”в лицето на г-н Милен Врабевски, от г-н Бисер Ушев – председател на НЧ „Св. св. Кирил и Методий – 1926“, всички те получени по повод 145 годишния юбилей.

Раздадени бяха грамоти от различни конкурси и със- тезания проведени в чест на 145 годишния юбилей на училището. Учениците бяха поздравени от група учители с песента „Учителски валс“, а ученичката Цветелина Ушева върна поздрава към учителите спесента „Учителко целувам ти ръка“. На тържеството присъстваха: Елхан Кълков – депутат от 44 НС, д-р Арбен Мименов – кмет на община Сатовча, инж. Бисер Ушев – председател на НЧ „Св. св. Кирил и Методий – 1926“, общественици, директори на училища от общината, бивши учители и ученици, родители и гости на селото ни. Всички те бяха посрещнати по стар български обичай с пита и мед, получиха юбилеен вестник изготвен от училището и финансиран от кмета на община Сатовча – д-р Арбен Мименов.

На ръцете на всеки гост бе вързана малка роза, изработена от ученици в часовете по изобразително изкуство по повод инициативата на Министерството на образованието и науката „Розите на България“. Целта на тази инициатива бе ученици, учители и родители да изпълняват едно и също българско хоро независимо в коя точка на света се намират. За инициативата е избрана „Празнична сюита“, изпълнена от оркестъра за народна музика на БНР, хор на фолклорен ансамбъл „Тракия“ и хор „Космически гласове“, музика, на която ще танцуват навсякъде из България и там, където има български общности в чужбина.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Uncategorized

Богданова – винаги е най отпред, тя е идеалната за кмет!

Публикувано

на

Ако изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ не се вземе сериозно и не определи как да бъде избрано новото ръководство на партията в Гоце Делчев, скоро може и да има политически кланета. Като гледаме как се дърват, хулят и плюят задкулисно неврокопските гербери, ние от Топ Преса декларираме своето притеснение.

Днес една от най – замиращите медии в югозапада, пусна поредния пасквил че видите ли  – адвокат Костадинка Богданова е фаворит за поста председател на ГЕРБ-Гоце Делчев, Гамишев бутал нотариус Соня Трендафилова…Щеше да е смешно ако не беше тъжно. Та всички до тук споменатите са членове на сегашното ръководство, Богданова на изборите обясняваше колко кадърен ,способен и чист човек е Гамишев сега вода ли иска да му подлее? В пасквилът се казва още, Богданова се ползва с голям авторитет в Гоце Делчев и в Общинския съвет, в който обаче време по милост смазвайки своят съратник и съпартиец, кадърното и младо момче Михаил Ковачев. Нещо повече в съда го сочеше като престъпник и благодарение на едва стотината си гласа преференции пак се докопа до общинския съвет жалейки 2 гласа в секция. . За нея хората казват, че стои зад всяка своя дума и действие. Затова съпартийците й я възнаграждават с грамота „Най-добър оратор”, пише пасквила и ние от Топ Преса виднага и задаваме въпроса публично – стои ли зад думите си че Георги Андонов е интелигентен, мъдър и способен млад мъж достоен за депутат и че Димитър Гамишев е чист, честен, ерудиран човек, достоен за народен представител. Думите и са изречени на предизборни срещи записани на видео от Топ Преса. Или предизборното не се брои…? Името на Богданова се спряга и за кандидат-кмет за следващите избори. Един от най-големите й приятели в ГЕРБ е депутатът Георги Марков. Първо прави са „колегите“, Богданова винаги е гладела да е най – отпред и ние от Топ Преса, сме съгласни че е идеалната за кмет. Дай и да се снима отпред, да ораторства денонощно може, да се адаптира на секундата според удобството и пр. Идеалната кметица. А до колкото за така „известното“ и приятелство с Георги Марков, тук удариха на камък. Топ Преса се свърза с него и той от нас научи, колко е близък с Богданова. „Снимката публикувана в медията е от партиен форум, там доста членове на партията искат да се снимат с мен.“ твърди Георги Марков. Нека следващият път да пишат, Богданова човек на Цвета Караянчева, с нея също тя има снимка. В момента ГЕРБ в Гоце Делчев и чакат назначаването на служебно ръководство, тъй като са без такова от около 2 месеца. За председателския пост пък Гамишев бутал нотариус Соня Трендафилова, която минава за една от най-верните му дружки. Странно обаче самата Трефндафилова не  е нотариус а помощник нотариус, тя отрича да е член на ГЕРБ дори, но всичко е точно, важно е в любовта да ни върви, както при Богданова. Гласуваме с две ръце за Богданова, а председател на инициативния комитет за издигането и ще е господин Велизаров от Гоце Делчев бивш клиент на Богданова. Но за него утре … само на www,toppresa.com.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2018
П В С Ч П С Н
« апр.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ