Свържете се с нас

Uncategorized

За паницата На ЖРИЦАТА! Една година по късно!

Published

на

Миналата година, ден събота най- четената и все по развиващата се и силна медийна група Топ Преса, беше подложена на истински терор и коварни обвинения, на публично оклеветяване свързано с незаконната окултна дейност в в сатовчанското село Крибул. Всичко тръгна от един сигнал до Топ Преса, в който жена се оплака че се почувствала измамена от обявената за жрица и лечителка баба Хава – тогава, днес баба Юлия от село Крибул. За баба Юлия ние бяхме едни от първите които направиха видео репортаж и филм. В редакцията на Топ Преса по това време работеше роднина на баба Юлия – „журналистът“ Ерол Емилов.

ЕРОЛ СТАНА ПО„ТИ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН С РАБОТАТА СИ В ТОП ПРЕСА ТОЙ Е РОДНИНА НА БАБА ЮЛИЯ И РАБОТЕШЕ ПРЕДИ „РЕКЕТА“ ЗА ТОП ПРЕСА:

Заради факта че публикувахме, статията на жената която се оплаква от баба Юлия, Емилов най – некоректно изтри статията от сайта за което беше освободен /уволнен/. Само ден след това журналистът Мартин Карбовски в предаването си по BTV „Втори план“ обяви гръмко проекта си „Рекет“ в който обяви, че ще разкрие как една медия рекетира баба Юлия.

ПРОЕКТЪТ „РЕКЕТ“ НА КАРБОВСКИ :

И настана суматохата! Роднини и близки, цялото кутило на бабата взе да лае в социалните мрежи как сега „Карбовски ще ебе майката на Топ Преса“, как „Карбовски ще ни навре в кучи гъз..“ / това са реални цитати на които пазим факсимилетата в редакцията./ И настана „Армагедон“! Цал час в предаването си „Рекет“, Карбовски внушаваше на хилядите зрители на BTV, че една обикновена баба е била рекетирана от мръсните и долни същества от една медия. Дори си позволи ирония употребявайки думата „Пор Преса“, това пък от своя страна роди новия му псевдоним Мартин Крибулски.

В предаването бабата умело обясняваше, че мислела да се откаже „да лекува хората щото била обидена то нашата статия“, броеше си публично стотинките за да покаже, че лев не взема и материала хвана дикиш… Топ Преса беше лошата, а те бедните и онеправданите!

ПЪРВИЯТ ФИЛМ НАПРАВЕН ОТ ТОП ПРЕСА ЗА БАБА ЮЛИЯ – ДАТА Е 12 СЕПТЕМВРИ 2013 ГОДИНА А ДЖИПОВЕ И БИЗНЕС ОЩЕ НЯМАШЕ ТАМ! НЯМАШЕ ГО И КАРБОВСКИ!

Настина е болно и коварно, да коментираме този случай, само дни в който онкоболна жена, българка, беше прибрана полумъртва от Бразилия подведена от поредният нечовек посредник пратил я за последна надежда и спасение на лечение при световно известен пишман гуру и жрец в Бразилия, но няма как…  Настина е болно и мъчно да коментираме това, в дни които „Господари на ефира“ показаха как на отчаяна бедна пенсионерка, вдовица маг Сара прибра 3500 лева за да и чисти магиите на Божи Гроб в Йерусалим. Наистина ни трудно да припомняме това в дните в който ходжа от Хвостяне погреба в мюсюлманските гробища на гърменското село Дъбница десетки снимки на живи хора с цел да създаде масова истерия за чистене на магии…, но няма как – истината е скандална и от нея боли.

А ТОП ПРЕСА ПОКАЗА ИСТИНАТА :

Тези неща не трябва да се забравят – напротив, те трябва да бъдат поука за нас и да подбираме правилно хората които вземаме на работа и темите които правим, и да служат за обществено порицание на тези, които подведени по користен или друг начин, влизат във филми и пълнят с пари джоба на едно посредствено семейство от Крибул на гърба на хорската надежда и мъка. Как мислите уважаеми читатели на Топ Преса, каква е разликата между баба Хава и жрецът от Бразилия, който едва не погуби една онкоболна българка? Отговорите са за Вас – ние поставяме въпросите.

РОДНИНИТЕ НА БАБА ХАВА ПРОГОВОРИХА:


И така една година по късно! В Крибул потокът намаля. Само няколко човека возят още туристи, сина на броящата стотинки пред камерата на Карбовски се снабди с чисто нов джип „Хамър“ за 50 000 лева и продължава да се държи като феодал…. Отчаяни за повече туристи семейството покани предаването „Ничия земя“ – да това предаване което снима филм за убиеца на банкерската от Бургас но показа какво е истинска автоцензура и не го излъчи. Но и това не помогна. Явно хората са обидени. От какво? Отговорите си остават за вас уважаеми читатели! 13 май ще остане паметен за нас, голяма поука, правим така че да бъде поука за тези, които безотговорно ще се отнесат към страданието си и болката… Камъкът може и да лекува – но бабата едва ли. Нея явно е лекува Хамърът!

ПОСЛЕПИС – А ТОВА Е ПЛОД ОТ ТРУДА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ БЛИЗКИ НА БАБА ЮЛИЯ :

 

От благодарността на хората сина на Баба Юлия от Крибул подкара „Хамър“ за 50 000 лева!

коментара

Uncategorized

Четири улици в Кресна с нов асфалт за Голяма Богородица

Публикувано

на

В дните преди големия християнски празник, Голяма Богородица, жителите на Кресна получиха сериозна придобивка. Четири улици в най-новия квартал на общинския център, „Разколска“, „Момина скала“, „Шемето“ и „Мело“ са асфалтирани изцяло с общински средства.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Uncategorized

Горанов към Радев: Кой пази Очите? Ние го задържахме с турска помощ

Публикувано

на

Президентът Румен Радев да каже кой от властта пази Митьо Очите. Това каза във Варна министърът на финансите Владислав Горанов в отговор на журналистически въпрос по повод днешното изказване на президента Румен Радев, че Митьо Очите е в криминалните хроники от години, а това няма как да стане без чадър от властта.

„Митьо Очите е осъждан, лежал е в затвора, за него има доста данни за извършени престъпления, неслучайно в момента е задържан и неслучайно е задържан и в миналото. Радев да каже кой от властта го пази, ние от властта го задържахме със съдействието на турските служби. Тогава възникна и скандалът около партийната структура на БСП в Бургас, но това не е тема на днешния дебат“, каза Владислав Горанов.

„Не приемам да бъдат атакувани експертите на Министерството на финансите, които не само през последните години, но и през цялото време на Прехода са гарантирали финансовата стабилност на държавата“.

Така Владислав Горанов коментира обществената поръчка на Агенция „Митници“, спечелена от фирма, свързаната с Димитър Желязков охранителна фирма „Аркус-сигурност Бургас“.

Финансовият министър заяви, че хората от Агенция „Митници“, които са подписали обществената поръчка с фирмата, са на работа там повече от 20 години.

„Обществената поръчка е подписана действително по времето, когато е работило служебно правителство, но аз не приемам атака срещу българската държавна администрация и особено тази на Министерството на финансите, в случая на Агенция „Митници“. Трябва ли да кажа, че началникът на отдела за обществени поръчки е сестра на висш политик от БСП“, попита Горанов и сам си отговори:

„Не трябва да го казвам, защото държавните служители в България служат на цялото общество, те не са на ГЕРБ, на БСП или на президента“.

Обществените поръчки са отговорност на дирекция „Финанси, управление на собствеността и обществени поръчки“ в Агенция „Митници“, която се ръководи от Ирена Стаменова. Още преди половин година шефът на митниците вече обяви публично, че тя е сестра на депутата от БСП Драгомир Стойнев.

По думите на Владислав Горанов, началникът на отдела за обществени поръчки е добър служител, който работи в агенцията повече от 20 години.

„Моето недоволство от реакцията на президента идва от това, че се атакуват институции. Моето разбиране e, че те работят добре и не може да се гради здрава държава с добре функциониращи институции на база на противопоставяне на висш държавен политик – в случая държавния глава, на държавната администрация, независимо под ръководството на кое правителство работи“.

Владислав Горанов припомни фактите около обществената поръчка, обявена от Митница – Бургас през март 2016 година, приключила през февруари 2017 година.

„Цитираната напоследък фирма печели три от обособените позиции, свързани с охрана на две почивни бази и едно митническо бюро в Ямбол на обща стойност 2 520 лева за две години за охрана с технически способ. В случая въобще не намирам мотивите за толкова остра реакция от страна на държавния глава“, каза Горанов.

Финансовият министър допълни, че независимо, че неговата политическа позиция йерархично е доста по-надолу от тази на държавния глава, той е длъжен да защити колегите си от Министерството на финансите.

„През последните над 25 години в Министерството на финансите са назначавани и са работили само експерти. Ако позицията на президента е да атакува политически ГЕРБ, това е негово право на политик и държавен глава, въпреки че общото разбиране е, че и симпатизантите, и чиновниците на ГЕРБ са също граждани на България, които почитат и уважават българския президент. Ако той е решил да води политическа война с партия ГЕРБ, е негово право, друг е въпросът какъв дивидент би донесъл това“, заяви министър Владислав Горанов.

 

/Фокус

 

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2018
П В С Ч П С Н
« юли    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ