Свържете се с нас

Uncategorized

За паницата На ЖРИЦАТА! Една година по късно!

Публикувано

на

Миналата година, ден събота най- четената и все по развиващата се и силна медийна група Топ Преса, беше подложена на истински терор и коварни обвинения, на публично оклеветяване свързано с незаконната окултна дейност в в сатовчанското село Крибул. Всичко тръгна от един сигнал до Топ Преса, в който жена се оплака че се почувствала измамена от обявената за жрица и лечителка баба Хава – тогава, днес баба Юлия от село Крибул. За баба Юлия ние бяхме едни от първите които направиха видео репортаж и филм. В редакцията на Топ Преса по това време работеше роднина на баба Юлия – „журналистът“ Ерол Емилов.

ЕРОЛ СТАНА ПО„ТИ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН С РАБОТАТА СИ В ТОП ПРЕСА ТОЙ Е РОДНИНА НА БАБА ЮЛИЯ И РАБОТЕШЕ ПРЕДИ „РЕКЕТА“ ЗА ТОП ПРЕСА:

Заради факта че публикувахме, статията на жената която се оплаква от баба Юлия, Емилов най – некоректно изтри статията от сайта за което беше освободен /уволнен/. Само ден след това журналистът Мартин Карбовски в предаването си по BTV „Втори план“ обяви гръмко проекта си „Рекет“ в който обяви, че ще разкрие как една медия рекетира баба Юлия.

ПРОЕКТЪТ „РЕКЕТ“ НА КАРБОВСКИ :

И настана суматохата! Роднини и близки, цялото кутило на бабата взе да лае в социалните мрежи как сега „Карбовски ще ебе майката на Топ Преса“, как „Карбовски ще ни навре в кучи гъз..“ / това са реални цитати на които пазим факсимилетата в редакцията./ И настана „Армагедон“! Цал час в предаването си „Рекет“, Карбовски внушаваше на хилядите зрители на BTV, че една обикновена баба е била рекетирана от мръсните и долни същества от една медия. Дори си позволи ирония употребявайки думата „Пор Преса“, това пък от своя страна роди новия му псевдоним Мартин Крибулски.

В предаването бабата умело обясняваше, че мислела да се откаже „да лекува хората щото била обидена то нашата статия“, броеше си публично стотинките за да покаже, че лев не взема и материала хвана дикиш… Топ Преса беше лошата, а те бедните и онеправданите!

ПЪРВИЯТ ФИЛМ НАПРАВЕН ОТ ТОП ПРЕСА ЗА БАБА ЮЛИЯ – ДАТА Е 12 СЕПТЕМВРИ 2013 ГОДИНА А ДЖИПОВЕ И БИЗНЕС ОЩЕ НЯМАШЕ ТАМ! НЯМАШЕ ГО И КАРБОВСКИ!

Настина е болно и коварно, да коментираме този случай, само дни в който онкоболна жена, българка, беше прибрана полумъртва от Бразилия подведена от поредният нечовек посредник пратил я за последна надежда и спасение на лечение при световно известен пишман гуру и жрец в Бразилия, но няма как…  Настина е болно и мъчно да коментираме това, в дни които „Господари на ефира“ показаха как на отчаяна бедна пенсионерка, вдовица маг Сара прибра 3500 лева за да и чисти магиите на Божи Гроб в Йерусалим. Наистина ни трудно да припомняме това в дните в който ходжа от Хвостяне погреба в мюсюлманските гробища на гърменското село Дъбница десетки снимки на живи хора с цел да създаде масова истерия за чистене на магии…, но няма как – истината е скандална и от нея боли.

А ТОП ПРЕСА ПОКАЗА ИСТИНАТА :

Тези неща не трябва да се забравят – напротив, те трябва да бъдат поука за нас и да подбираме правилно хората които вземаме на работа и темите които правим, и да служат за обществено порицание на тези, които подведени по користен или друг начин, влизат във филми и пълнят с пари джоба на едно посредствено семейство от Крибул на гърба на хорската надежда и мъка. Как мислите уважаеми читатели на Топ Преса, каква е разликата между баба Хава и жрецът от Бразилия, който едва не погуби една онкоболна българка? Отговорите са за Вас – ние поставяме въпросите.

РОДНИНИТЕ НА БАБА ХАВА ПРОГОВОРИХА:


И така една година по късно! В Крибул потокът намаля. Само няколко човека возят още туристи, сина на броящата стотинки пред камерата на Карбовски се снабди с чисто нов джип „Хамър“ за 50 000 лева и продължава да се държи като феодал…. Отчаяни за повече туристи семейството покани предаването „Ничия земя“ – да това предаване което снима филм за убиеца на банкерската от Бургас но показа какво е истинска автоцензура и не го излъчи. Но и това не помогна. Явно хората са обидени. От какво? Отговорите си остават за вас уважаеми читатели! 13 май ще остане паметен за нас, голяма поука, правим така че да бъде поука за тези, които безотговорно ще се отнесат към страданието си и болката… Камъкът може и да лекува – но бабата едва ли. Нея явно е лекува Хамърът!

ПОСЛЕПИС – А ТОВА Е ПЛОД ОТ ТРУДА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ БЛИЗКИ НА БАБА ЮЛИЯ :

 

От благодарността на хората сина на Баба Юлия от Крибул подкара „Хамър“ за 50 000 лева!

коментара

Uncategorized

Скандал на седмицата! Запалете мангала че ни стана студено! Това ли е „революционерът“ на Кресна! И него ли системата го убива с 17 условни дела! Кажете го на майките на децата на които е продавал дрога!

Публикувано

на

Красимир Методиев – със 17 дела за кражби, измами, търговия с наркотици СИСТЕМАТА ГО УБИВА!

В настаналия природен и политически студ, наистина е време да сгреем мислите си и да се отрезвим от упоята и манията на някои хора да се пишат „опозиционери“ и „революционери“… Информационна агенция www.toppresa.com изчака страстите да утихнат и проведе свое разследване свързано с един приятно мургав брат от Кресна. Припомняме:  На 4-ти януари, тази година публикувахме материала „Красимир Методиев от Кресна: Полицаят Ивайло Баладжанов ми нанесе побой, каза ми да напусна страната“ ,   В него разказахме историята на 37-годишният Красимир Методиев от гр.Кресна, който се оплака от полицейско насилие. От разказа на Красимир стана ясно, че униформен служител от полицията в Сандански му е нанесъл побой. Излязоха доста притеснителни факти, както и стари данни за обвинения в подобни действия за полицая Ивайло Баладжанов. Като майка закрилница кметът на Кресна, Николай Георгиев стоеше плътно и потдържаше ореола на светеца Методиев, за да докаже пред обществото първо че е върл опозиционер на днешната власт и второ – че „Системата го убива“ бедния и онеправдания българнски гражданин. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ КМЕТЪТ АНГАЖИРА МЕДИИ ДА РАЗДУХАТ СКАНДАЛА ПРИ ТОВА ФИНАНСОВО. Топ Преса подкрепи тази кауза, защото е чувствителна по тези теми, но след като семейство от село Сливница община Кресна област Благоевград  ни писа, останахме направо потресени. Оказа се че „моралния мургав стожер“ на кресненския кмет, бореца за справедливост, жертвата Красимир Методиев е обрал най нагло дома на въпросното семейство, с взлом и е съсипал имота им. За щастие „лошата Санданска“ полиция си е свършила работата в срок и той е осъден и е лежал в затвора за този обир. Случая със семейството в Сливница ни провокира, да поразровим около името на „жертвата“ Красимир Методиев и какво установихме уважаеми читатели : 

Колаж – ivomir

Човекът на кмета на Кресна, има 17 съдебни дела: за кражби, грабежи и наркотици едно от които е търговия на дрога с малолетни. Последната присъда потвърдено му му е за кражба на пари от къща от село Сливница, за което има присъда 3 години лишаване от свобода, която е изтърпял до средата на 2018г. Е определено това доказва едно – СИСТЕМАТА ГО УБИВА този човек. Смазва го и не му дава комфорт да краде, да разбива чужди домове, да продава нартокици на деца. И кметът на град Кресна е прав. Такива хора трябва да се толерират. Те хем и гласове ще му докарат, хем ще са лицата в заветната цел да съборим Бойко… За такива хора трябва да се плаща на медии да го вадят жертва! Повръща ни се уважаеми читатели!  Жал ни е за Вас, които сте принудени на гледате този театър. Да търпите поредното хвърляне на прах в очите. Болно ни е че в България стана модерно, всеки престъпник, да излиза пред медиите да плюе МВР и прокуратурата и ние да го слушаме, като че е Мартин Лутър Кинг. Модерно е щом извършиш престъпление да кажеш „Долу Бойко“ и „Долу Цацаров“ и да не лежиш в затвора и от рецидивист да се превърнеш в политически дисидент. Студено ни е уважаеми читатели… Вижте до къде падна опозицията – да няма хора и да прави рецидивисти свои лица на революцията. Срам за кмета на Кресна! Срам за избирателите на БСП! 

Уважаеми господин Георгиев, идете да обяснявате на семейството от Сливница, които може би са ваши избиратели, че тоя пич е свестен и не заслужава да яде бой. Идете на 17- те жертви на неговите престъпления по които е хваната и съден да обяснявате, че СИСТЕМАТА ГО УБИВА , гледайте в очите майките, на чиито деца е продавал дрога и им кажете, че Красимир Методиев е „светец“ и се бори за законност и справедливости че за това плащате на медии да го правят жертва от парите на общината, от данъците им.. . Стигнахте дъното и ще ни проститудите със студения си ум! Ние направо сме сковани от студа на политическото безсилие и лицемерие, на манупилацията и провокацията… запалете мангала да се стоплим или включете печката на 4! Замръзваме! 

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

28 годишен застава пред съда за опит за убийство по време на спречкване в дискотека в с. Поленица

Публикувано

на

Окръжна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу В. Б. (на 28 години) за направен от него опит за умишлено убийство – престъпление по чл. 118, ал.1, пр. 1, вр. чл. 115, ал. 1, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

         Обвиняемият В.Б., по прякор „Малкия фараон“, е от гр. Сандански.

         Късно вечерта на 26.08.2017 г. той отишъл в заведение – дискотека „Масса клуб“ в с. Поленица. Около 02:25 ч., докато седял на бара, до него приближил Д.С., който го ударил по главата и го напсувал. Двамата се сдърпали, но били разтървани от техни приятели.

         След този инцидент В.Б. излязъл от входната врата на заведението и се насочил към изхода, като в дясната си ръка държал сгъваем нож. След него се появил и Д.С., който го блъснал. Непосредствено след това обвиняемият Б. се обърнал и замахнал с ръка в посока към С., но последният успял да предотврати удара и се отдалечил.

Силно афектиран от действията на опонента си, В.Б. тръгнал след него към тоалетните и го нападнал с ножа. Нанесъл му пет удара, с които причинил на пострадалия прободно-порезни рани в гръдната и коремна област. Двамата се сборичкали и счупили стъкло, след което били разтървани от портиера на заведението.

         Д.С. бил откаран до лечебно заведение в гр. Сандански, където му била извършена спешна животоспасяваща операция.

         Предстои делото да продължи в съда.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ