Свържи се с нас

Анализи и Коментари

Як видео коментар! Ако „Главата“ на Градище беше близо до пътя щеше да се превърне във формен облицовъчен камък!

Публикувано

на

 Ако „Главата“ на Градище беше близо до пътя щеше да се превърне във формен облицовъчен камък! Така нашият колега Веселин Стаменов, който пусна лайф видео коментар от местността „Градище“. Праисторическото светилище, разположено в едноименната местност, край село Долно Дряновообласт Благоевград. Това е едно от най-древните мегалитни светилища на територията на Югоизточна Европа. Площта на скално-култовия комплекс е 500 декара и се състои предимно от скални масиви. Каменният ансамбъл от антропоморфни и зооморфни мегалитни фигури се намира на 5 km Долно Дряново по на пътя за село Сатовча. Светилището заема около 20 декара с високи до 88 m скали. 

Стаменов пусна своят лайф – репортаж от местността при скалният феномен „Главата“ (един от т.нар. „Владетели“ от светилището) и направи коментарът, провокирайки зрителите да не похабяват идеята да превърнем България в Швейцария на балканите. ѝДа превърнем природните ни дадености в индустрия, апелира още Стаменов. Повече във видеото тук:

Публикувахте от Топ Преса в 12 май 2018 г.

 

 

 

коментара

Анализи и Коментари

СТАРИ КАПИ от югозападната политика гладят ризи за Слави?

Публикувано

на

НЕДЕЛЕН КОМЕНТАР: 

…и да, кастингите за политици в партията на Слави Трифонов, още не са приключили но някои интересни политици от югозапада тайно гладят ризи за участие в проекта. Политически номади членували до сега в други не толкова известни и масови политически формации, тайно се изолират, искат да им позабравят старата дейност, правят се на апатични чиновници или рестартирани професионалисти, за да може в удобния момент – хоп – припознах каузата на Слави Трифонов като своя. Повярвайте ни уважаеми читатели, знаем какво пишем… Помнете този пост можете и да си го запазите и след време, като видите „старите капи“ отново жадни за власт да се сетите за нас. За толкова просто ПЛЕМЕ ли ни взимат обаче? До онзи ден си се кланял на друга партия, споделял си нейните „идеали“ за да се докопаш до пари и власт, след това гордо ще забравиш всичко това долу публично ще го заклеймиш и ще застанеш гордо до Дългия за да кажеш . Има такъв народ, има такава държава. Всъщност Слави, ако вземе да им се върже на алчните за власт и влияние политически номади, още от сега да си знае, че номера няма да мине. Нагледали сме се на много подобни „актьорски вечери“ и единственото, което ще остане след тях е – разочарованието. Формулата трябва да е абсолютно нова, невиждана за да може да хвне дикиш, иначе „Рестарт на Бареков в главната роля Слави“ ще е новият спектакъл. Следете внимателно какво ви пише Топ Преса и се огледайте около изолираните или тези, които сега се изолираха… Някъде там се крие, моока, който иска отново да скочи във властта като ЛЪВ. ЖИВОТЪТ МАЙ СЕ ПРЕПОВТАРЯ. СЕФТЕ!

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Анализи и Коментари

Епизодът на Неудобните тази седмица прави истински фурор! Вижте защо:

Публикувано

на

В Гоце Делчев продават кокаин без надлежно разрешително. Безумно строителство в Дебрен. Нагледайте се:

Неудобните – Епизод 34, Сезон 2

В Гоце Делчев продават кокаин без надлежно разрешително. Безумно строителство в Дебрен. Нагледайте се:

Публикувахте от Неудобните в 19 май 2018 г.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2018
П В С Ч П С Н
« апр.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ