Спагети с аспержи и бъркани яйца

ВРЕМЕ – 20 мин.
ПОРЦИИ – 4
ПРОДУКТИ
400 гр.спагети
400 гр.аспержи
2 с.л.масло
1/2 ч.ч.пармезан
5 бр.яйца
4 с.л.сирене рикота
Начин на приготвяне
Сложете спагетите във вряща вода. След няколко минути прибавете и почистените и нарязани аспержи. Когато се сварят, отцедете, като запазите част от водата.
В същата тенджера загрейте маслото и добавете 1/4 ч.ч. от водата, в която е вряла пастата. Добавете и пармезана, разбъркайте и върнете спагетите и аспержите.
В отделен тиган сгответе 5 яйца.
4 Севирайте спагетите с бъркани яйца, лъжица рикота и настърган пармезан.
kulinar.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене