Хвърлен камък! Уволнената директорка на Бюрото по труда – Гоце Делчев: Депутатът който ме уволни гроб копа, но сам падна в него! Връщам се на работа!

„Водя дело, защото бях неправомерно уволнена. Връщам се на работа. Това мога да ви кажа. Депутатът който ме уволни, гроб копа но сам падна вв него… Повече няма да коментирам“. Това са думи на остранената от длъжност бивша шефка на бюрото н отруда в град Гоце Делчев – Марияна Стругова, казани по повод търсен коментар по повед делото, което тя заяви че ще води за несправидливото си уволнение. Кой депутат има предвдид и защо, тя категорично отказа да коментира и да разкрие. Както е известно Бюрото по труда в град Гоце Делчев е с временен ръководител, след като дългогодишният директор Стругова бе освободена от поста. Временно изпълняващ длъжността е назначена Елена Донкова, като тя ще остане на поста до провеждането на конкурс. Донкова е дългогодишен експерт в Бюрото по труда.
Предстои работата на Стругова да бъде проверена от експерти в Агенцията по заетостта, предполагат служители на Бюрото по труда в града.
Припомняме, Стругова напусна поста директор на Бюрото по труда в Гоце Делчев през 2016 г., когато работата й също бе проверявана от столични експерти. През март 2017 г. въз основа на представените от Марияна Стругова документи, комисията за провеждане на конкурса  реши, че я допуска до надпреварата като единствен кандидат за директорския пост. След като спечели конкурска на Агенция по заетостта, Стругова отново се върна на работа като началник. До момента на директорския стол на Стругова винаги са били назначавани временно изпълняващи длъжността директор на ведомството до провеждане на конкурс за избор на титуляр. Тя обаче е убедена че ще се върне на работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене