Внимание нашествие ! Змии плъзнаха в село Ковачевица

Преди дни ви съобщихме как благоевградски лекар успя да се справи със змия в таксиметров автомобил.

 

 Още едно потвърждение за нашествието на опасни влечуги в целия регион. След като миналата седмица, благоевградски лекар ни разказа потресаваща история за открита змия в таксиметров автомобил, днес 32-годишната Нина ни предостави снимки на две големи змии, излезли пред очите ѝ.

 Благоевградчанката се натъкнала на шокиращата гледка в гърменското село Ковачевица през почивните дни, където била по празниците. Тя едва не се оплела в опасното влечуго, което се изпречило на пътя изневиделица, излегнало се на припек. 32-годишната Нина запазила самообладание и направила снимки на змията, минути по-късно още една змия, пресекла пътя и..

 „Видях двете змии по време на разходка посред бял ден в Ковачевица,  където се разхождат туристи и деца. Аз успях да запазя самообладание, но други на мое място ще изпаднат в паника. Какво е това чудо, какво е това нашествие“, недоумяваше Нина.

 Преди дни ви разказахме шокиращата история, преживяна от благоевградския лекар, доктор Владимир П.., който откри змия в таксиметровия автомобил, с който пътувал. Шофьорът на таксито се паникьосал, но докторът запазил хладнокръвие и бе успял да убие влечугото и да си го съхрани в буркан у дома./struma.com/

Змии налазиха такси в Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене