Деца танцуват и се веселят

 На 27-и април десетки фолклорни училищни групи от целия гоцеделчевски регион се представиха отлично на организирания от Министерството на образованието и науката и Регионалното управление на образованието в Благоевград информационен ден на дейностите по проект „Твоя час“. За поредна година много училища от региона работят по този проект и развиват полезни дейности за подрастващите.

На представителната изява мажоретките от Второ основно училище „Гоце Делчев“ отново представиха училището си достойно. С много усмивки и настроение момичетата с ръководител Велина Пендичева показаха завидни танцувални умения и получиха заслужени аплодисменти и поздравления.

Участие взеха още мажоретките от Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, „Чебурашките“ от гр. Хаджидимово с ръководител и хореограф Люба Димитрова и училищни самодейци от гр. Гоце Делчев. Лично началникът на Регионалното управление на образованието Ивайло Златанов поздрави всички деца, взели участие в това прекрасно събитие, изпълнено с много танци и веселба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене