Министри откриват санираната пожарна в Сандански

На 4 май /петък/, от 15:00 ч. в двора на Районна служба по безопасност и защита на населението ще се състои официално откриване на административните сгради на полиция и пожарна в град Сандански.

След прилагане на всички мерки за енергийна ефективност на сградите по проект „Повишаване на енергийната ефективност на сградата на РУП и РСПБЗН – гр. Сандански, община Сандански“, те бяха модернизирани и добиха нов, съвременен облик.

Официални гости на откриването ще бъдат Валентин Радев – Министър на вътрешните работи, Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие, Александър Манолев – зам.-министър на икономиката, народни представители, Бисер Михайлов – областен управител, комисар Младен Маринов – гл. секретар МВР, Анджелина Тотева – началник кабинет МВР, комисар Николай Николов – Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението, Директорите на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград – комисар Николай Хаджиев и инж. Георги Пармаков, началниците на РУП – Сандански и РСПБЗН – Сандански – Борис Щурков и инж. Атанас Атанасов, общински съветници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене