Фирмата – производител на автомобилни тапицерии „АЛС България“ обяви 60 свободни позиции за завода си в Благоевград

 Фирмата – производител на автомобилни тапицерии „АЛС България“ обяви 60 свободни по­зиции за завода си в Благоевград .Това стана днес на трудова бор­са във „Воения клуб“ в града.

 Мениджърът „Човешки ресурси“ Райна Кръпчан­ска обясни,че фирмата предлага свободни пози­ции за оператор на шевни машини, оператор произ­водство на волани, инспек­тор контрол и много други.

 „ Кандидатите за работа не трябва да имат специално обра­зование за операторските нива. Фирмата има център за обуче­ние, всеки кандидат преминава през центъра и там се преценява на каква позиция да бъде назна­чен“,обясни Райна Кръпчанска.

 Към момента има общо 60 сво­бодни позиции във завода в Бла­го­евград.

 „Запла­щането, което предлагаме включва основна заплата плюс бонусна схема, ку­пони за храна и допълнително заплащане за работа по време на празниците“ обясни още Кръп­чанска.

 Преди две години производи­телят на автомобилни тапице­рии „АЛС България“ откри своя трети завод в страната в Благоев­град . Преди години компанията започна производство за седалки на BMW в софийското село Му­сачево, после откри фабрики в Ихтиман и Благоевград.

 Плановете на компанията като цяло са да разширява бизнеса си в България. В момента около 90% от бизнеса на компанията е производство на тапицерии за автомобилни седалки. В страте­гическите планове обаче е увели­чаване дела на другите продукти – волани, подглавници, подла­кътници и различни продукти от интериора.

Вестник “ Благоевградска Вест“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене