Дъщеря на известна учителска фамилия е падналата в кладенец млада жена

45-годишната Лидия Асланска, дългогодишна служителка в ДАТО /Държавна агенция „Технически операции“/ за прилагане на специални разузнавателни средства в Благоевград и дъщеря на известния доцент, преподавател по математика, Методи Аслански е жената, претърпяла инцидент, като полетя в дълбок кладенец.

Както  информирахме, инцидентът станал вчера около 15,30 часа в двора, където фамилията има две къщи. Пострадалата е спасена от брат си, който успял да я извади от близо 7-метровата дълбочина.

Сигнал за инцидента е подаден на тел. 112, на място пристигнали служители от Първо РУП – Благоевград. Пострадалата е приета в спешно отделение на благоевградската болница.

Предприети са спешни действия за стабилизиране на състоянието й, свикан е екип от хирурзи и невролог. По предварителна информация жената е с хематоми по главата, но без фрактури, няма установени и тежки травми по тялото след извършените изследвания на скенер. Тя не е губила съзнание, но е  стресирана след случилото се. Водата в дъното на кладенеца най-вероятно е омекотила удара при падането от високо. Обстоятелствата, довели до опасния инцидент, се изясняват.

Вчера на мястото оглед извършиха служители на полицията.

Съседът Добри Девилски не знаеше за случилото се. „Познавам ги, дядото преди години беше кмет на село Бучино, майката на пострадалата е учителка по професия, сега пенсионер. Доколкото ми е известно, жената работи от години в полицията в Благоевград, има брат, който също живее тук и работи в Благоевград, а сестра й живее в Англия. И двете къщи са на тяхната фамилия, едната е построена от дъщерята, която живее в чужбина. Знам, че имат бунар в двора, който е направен преди години, мисля, че е около 7 метра. Не знам нищо, как е станало и защо. По това време с жената бяхме вътре и не сме разбрали”, обясни съседът.

Състоянието на пострадалата Л. Асланска се изяснява, по случая продължават да работят и служители на полицията.

Дъщеря на известна учителска фамилия е падналата в кладенец млада жена

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене