„Ден на отворените врати“, проведоха днес в 2-ро ОУ „Гоце Делчев“ в гр. Гоце Делчев (ВИДЕО)

 Днес, във Второ основно училище в Гоце Делчев проведоха традиционният „Ден на отворените врати“ за деца, завършили предучилищни групи в детски заведения които ще бъдат първолаци през следващата учебна година. Целта е да се запознаят бъдещите първокласници с обстановката и условията на обучение в това учебно заведение. Какичките и батковците от четвърти клас обясниха на малчуганите защо трябва на есен да изберат Второ ОУ. Училището се гордее с основно ремонтираната, напълно обновена и красива сграда, иновативно оборудваните кабинети и приятната за обучение обстановка в класните стаи.

 Четвъртокласниците-домакини, преобразени в приказни герои, изнесоха кратка, но много добре подготвена забавно-музикална програма. Театрална пиеска пресъздаваща комичните отношения между внуче-учениче и дядо и баба, забавна викторина, декламация и разбира се, не мина без песни.

 Четвъртокласниците поздравиха бъдещите първолаци във Второ основно училище а и малчуганите, завършили предучилищната подготовка не останаха длъжници и отвърнаха на поздрава също с песен. Разбира се на края, домакините почерпиха с лакомци малчуганите и им подариха дребни ученически пособия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене