Петричани се обединиха в помощ на 14-годишния Божидар Илиев

Валентин ГЕРЧЕВ

Благотворителен концерт в подкрепа на 14-годишния Божидар Илиев от Петрич организират сдружение „Заедно можем повече“ и „Интеракт клуб Петрич“. Събитието е насрочено за днес, от 20, 00 часа, в билярд клуб „БО§БО“. Участват рок групите „Море и мъка, „Бонус“, изпълнители от Вокално студио „Сгушена звездица“, и др.

 Нека отворим сърцата си, за да дарим здраве и живот на едно 14 годишно дете, обичано от своите родители! Божидар Митков Илиев е на 14 години, с диагноза сарком на меките тъкани – туморно заболяване. Необходимата сума за операцията е 36 000 евро. Операцията беше извършена в сряда, в клиника в Турция. Тя премина успешно, но сумата е непосилна за семейството на Божидар. В целия град има кутии в помощ на детето.

 Сдружение “Заедно можем повече” организира различни инициативи с цел по-бързото събиране на средствата. В кампанията се включиха много училища от общината, деца подават ръка на дете в нужда с подкрепата на родителите си. До този момент са събрани 18 000 евро, остават още толкова. Средствата за операцията на Божидар могат да бъдат превеждани и на сметката на сдружение „Заедно можем повече“:

Банкова сметка: BG75FINV91502015874504, банков код: FINVBFSF, банка ПИБ АД.
Родителите на Божидар изказват благодарността си към всеки, който е приел тяхната кауза за своя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене