Свържи се с нас

Бизнес

Млади хора от Гоце Делчев, изучаващи туризъм, малък и среден бизнес и счетоводство ще проведат двуседмичен стаж в Римини, Италия

Публикувано

на

Нeврокопската професионална гимназия “Димитър Талев” спечели поредния си проект, съобщи със задоволство директорът Мария Георгиева. “Образователна мобилност за европейски стандарти в икономиката и туризма“ е на стойност 155 000 евро, финансиран по програма Еразъм +.

В проекта ще участват ученици от специалностите “Организация на туризма и свободното време”, “Малък и среден бизнес” и “Оперативно счетоводство”. Те ще проведат 4 мобилности в периода от 2018 г. до 2020 г.

Учениците ще преминат 2 – седмичен стаж във фирми в град Римини, Италия.

НА СНИМКАТА: Eкипът на учебно-тренировъчната фирма “Фъни дейс”, който спечели трето място в конкурс за туристическа оферта на тема „Културен туризъм в България“ на панаира в Пловдив. Участниците в екипа са ученици от специалност Организация на туризма и свободното време, с преподавател Надежда Илиева

 

hronika

коментара

Бизнес

ВИДЕО: Магазин за бои и мазилки JUB в Гоце Делчев предлага над 130 продукта, с които е готов да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения

Публикувано

на

Добре дошли в сезона на ремонтите и промяната! Ако искате да дадете нов вид на фасадата или вътрешните помещения на вашия дом, офис или хотел, то тази информация е много важна за вас. Как да направим своя избор?

За правилния избор на клиента са важни няколко основни момента :

– Кой произвежда продукта?

– Какво произвежда и дали може да се довери на качеството?

– Къде ще получи професионална консултация и ще може да закупи този продукт?

Продуктовата гама на компания JUB обхваща над 130 продукта, с които е готова да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения. Фабриката на  JUB е една от първите в Европа за производство на минерална боя. Създадена през 1875 година в бивша Югославия, преминала през всички исторически премеждия за изминалите почти 150 години, днес словенската компания JUB е от малкото в света, производител на боя със собствена система за оцветяване. Носител е на две престижни звания – „Най- добри международни компании“, а нейния продукт JUPOL „Марката, на която се доверяваме“. Малко са компаниите които могат да похвалят с такава възраст.

Има едно място в гр.Гоце Делчев, където можете да откриете разнообразието на марката JUPOL.

Магазин JUB – АНДИ-МАР на ул.Солун 23, ще ви предостави безплатна професионална консултация и цялата гама продукти на най- добри условия за цяла Югозападна България.

JUPOL – CLASIC, GOLD,MAT, POLMAT, SATEN са само една малка част от ТОП ПРОДУКТИТЕ с различно предназначение, външен вид и клас на мокро почистване. Същото важи и за серията бои за дърво и метал, както и за ГОТОВИТЕ ДЕКОРАТИВНИ ФАСАДНИ МАЗИЛКИ:  акрилни, силикатни, силиконови и нанотехнология.

JUB е разположила над 1 000 оцветяващи машини JUMIX в Европа и света и една от тях е на същото място в гр. Гоце Делчев Магазин JUB-АНДИ-МАР на ул. „Солун“ – 23. Тук имате възможност за избор от над 24 000 цветови нюанса в различна гама от продукти избрани от вас.

Високо квалифицирана бригада от майстори на JUB в Гоце Делчев е на ваше разположение при нужда да извърши външно и вътрешно боядисване, фасадна мазилка с поръчаният от вас цвят с качество, по-високо от цената!

На НАС се довериха много клиенти в града и района. Гордеем се с нашите завършени обекти!

гр. Гоце Делчев, ул. „Солун“ – 23

Справки и поръчки на тел: 0898 52 71 77

За повече информация влезте в www.vemaar-jub.com

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Бизнес

Бившият депутат от ГЕРБ Петрич и мощен строителен предприемач Митко Захов строи цех за ягоди

Публикувано

на

Бившият депутат от ГЕРБ, петричанинът Митко Захов, прави цех за преработка на ягоди.

Той ще развива новия бизнес, заедно с партньора си Иван Захов чрез мощната им строителна фирма „Монолит–21-Андонов и Захов” ООД, която е доста чест победител в различните обществени поръчки в региона, пише „Струма“.

Бизнес тандемът се е ориентирал да организира производството в Сандански, където фирмата им има промишлена сграда. Тя е построена върху огромен терен от 36 024 кв.м, представляващ урбанизирана територия с регистриран начин на трайно ползване „ниско застрояване”, за каквото се брои височина до 10 м.

На терена има общо 26 промишлени сгради, от които собственост на Захов и Андонов е сграда №15 със застроена площ 299 кв.м. Площта е достатъчна за намерението на двамата строители да преработват 50 тона орехи годишно, при това тяхно собствено производство.

Технологичният процес ще включва прием на орехите, белене на зелената обвивка, което ще се извършва на автоматична белачна машина, сушене на орехите; калибриране, чупене, доначупване и почистване от черупките, сортиране на ореховите ядки, опаковане и съхранение.

С инвестиционното предложение на „Монолит–21–Андонов и Захов” не се предвижда изграждане на нова или изменение на съществуващата техническа и пътна инфраструктура.

Сградата, която фирмата е купила, е захранена с вода и електроенергия, а отпадъчните води се отвеждат в градската канализационна мрежа.

Според РИОСВ – Благоевград, където предложението на Захов и Андонов вече мина, тъй като става въпрос за преустройство, тоест вътрешен ремонт на готова вече сграда, инвестиционното им намерение не може да бъде отнесено към никоя от позициите на Приложения №1 и №2 от Закона за опазване на околната среда, предвид което не подлежи на задължителна оценка на въздействието върху околната среда или на преценяване на необходимостта от такава оценка.

Бъдещият цех не попада и в границите на защитени територии по смисъла на Закона за защитените територии, както и в границите на защитен зони като част от Европейската екологична мрежа „НАТУРА 2000“ по смисъла на Закона за биологичното разнообразие, в резултат на което Захов и Андонов няма да имат никакви проблеми с екологичните институции.

Захождането на „Монолит–21–Андонов и Захов” ООД към земеделието не е първата изневяра на фирмата спрямо строителството.

През 2013 г. депутатът Захов получи от правителството концесия за разработване на каменна кариера, което бе първото отклонение от строежа на сгради и санирането. Фирмата бе избрана да разработва кариера в местността Пиринковец в района на с. Плоски и с. Лиляново, община Сандански.

Планираните инвестиции в концесията бяха за 21 000 лв., а стойността на мероприятията по опазване на околната среда за срока на договора бе едва 2100 лв.

Още докато беше депутат, фирмата на Захов се прослави с лекотата, с която печелеше проекти с държавно и общинско финансиране. Коментарът му тогава беше, че той не е в конфликт на интереси, защото е напуснал мястото си в управителното тяло на дружеството и се води само съдружник с 50% от активите.

pirinsko.com

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2018
П В С Ч П С Н
« апр.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ