Управникът на село Слащен по цял ден за риба –бизнесмени феодалстват, застроиха улица!

Цялото село е настръхнало срещу безчинствата на Джеит Нейзир! Молят Топ Преса за съдействие!

 

 Вилдан АХМЕДОВА

 Кадрите сами говорят по себе си! Вижте фактите! Днешна европейска Бъл­гария, дни, в които насред София арестуват кметица на регион с подкуп, в по­крайнините на страната в сатовчанското село Сла­щен, семейство Алендарови с благословията на кмета Джеит Нейзир, решават да застроят част от улица и… чудото се случва. Как ми­слите, уважаеми читатели на югозападния таблоид Топ Преса, нормално ли е да решиш да застроиш част от улица с пристройка на къща­та и да няма държава, която да се намеси? Какво излиза – че някои като семейство Алендарови са над държа­вата, над закона, над пра­восъдието, щото са… хора на кмета.

 В редакцията ни дойде писмо – подписка от жители на село Слащен, кои­то изразяват възмущението си от своя кмет. „По цел ден не сме го видели да е в кмет­ството, ето какво се случва, всеки си строи където си поиска…“, пишат ни възму­тено жители на Слащен и ни предоставят кадри от улица „Здравец“, където спомена­тото местно семейство е за­строило улицата. Снимките говорят сами за себе си! Насто­яваме момен­тално РДНСК и всички ком­петентни ин­ституции да се самосезират по случая и да се ангажират.

 Как така някой ще си позволи да застрои улица? Това е гавра с дър­жавността и с обществото ни като цяло. Топ Преса ще превърне в кауза съ­барянето на това безумие, дори по ня­какъв начин то да е узако­нено с помо­щта на кмета. Скандалното в случая е, че не успяхме да установим връзка с кме­та, обявени­те телефони в кметство Слащен дори бяха изклю­чени.

Вестник „ТОП ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене