Ето кои са служителите на ДАИ, арестувани при мега акцията на ГДБОП, днес се очакват обвинения

 Мълвата сочи, че част от задържаните са искали подкуп и от бивш техен колега с транспортна фирма и камиони

 Ексшефът на ДАИ Кюстендил Бойко Хаджийски и служителите Никола Панов, Евтим Гоцев, Петър Денишев от Петрич, Красимир Иванов, Георги Глинджурски, Райко Н. от кв. Струмско са задържани при вчерашната мега операция на ГДБОП и Спецпрокуратурата, още 5-тима служители са вкарани в полицията за разпити.

 Днес официално ще бъде обявено на колко от тях ще се повдигнат обвинения за корупция и вземане на подкуп от шофьори на транспортни фирми. Зрелищната акция по ареста им се проведе посред бял ден. Стресът за останалите служители на автомобилната инспекция бе голям, а акцията се проведе в момент на шофьорски изпит, пред очите на бъдещите шофьори.

 В Благоевград плъзнаха невероятни слухове около работата на пътните контрольори, част от тях си позволили да искат пари и от техен бивш колега, който сега има транспортна фирма. Някои дори твърдят, че именно той е депозирал жалба срещу колегите си, но за това ще съобщим по-късно. След акцията в Благоевград ГДБОП се изнесоха и тарашиха счетоводни къщи в Петрич.

/struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене