Хороскоп за 24 април

Овен

Днес е по-добре да се оттеглите от обществото, да се избавите от суетата и да се отдадете на размисъл. Това е времето, когато трябва да преразгледате обстоятелствата и въз основа на това вземете своето решение.

Телец

Денят не е подходящ за активна комуникация. Дори и да има хора около вас, можете да се чувствате самотни. Действително имате нужда да прекарате известно време сами и да помислите за важните неща в живота си.

 Близнаци

Приветствайте новите идеи, които ще дойдат при вас в този ден. В този ден е особено силна връзката ви с подсъзнанието, чрез сънища, символи и странни съвпадения. Възможно е да имате нужда от повече сън, отколкото обикновено.

Рак

Може би ще забележите липсата на логика в другите. Физическото влечение ще бъде силно през днешния ден. В личните ви отношения липсва баланс и хармония, дълбочина на връзката и взаимно разбирателство.

Лъв

Днес ще изпитвате нетърпимост към външните проявления на партньора ви, на близките ви, което може да усложни взаимоотношенията ви. Може да извършите нещо необмислено или да измените на принципите си.

Дева

Сега набирате от лунната сила  нужната ви енергия за успешните си интелектуални стремежи. Ще се пробуди вашият скрупульозен разум. Вслушайте се в своето сърце и вземете решение по отношение на определен човек, някакво дело или план.

Везни

Денят е добър и перспективен за вас. Подходящ за оздравителни процедури и  интелектуални дейности. Ще бъдете склонни да виждате около себе си хармонията и красотата повече, отколкото дисхармоничните явления.

 Скорпион

Лунното влияние ще се отрази на интуитивното ви възприятие. По всяка вероятност ще се почувствате разсеяни и недостатъчно уверени в себе си. Трудно ще се справяте със своите емоции и ще контролирате реакциите си.

Стрелец

Хубаво е, че предпочитате да слагате извън скобите всичко, което разваля доброто ви настроение. В действителност има неща, с които ви засягат околните, но добре прикривате възникващото напрежение зад чувството си за хумор.

Козирог

Денят носи смесена енергия. Бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете всякакви недоразумения помежду си, но и ще си спестите нервите.

Водолей

Днес ще се чувствате достатъчно самодоволни и не бихте искате нищо да помрачи доброто състояние на духа ви. Всъщност ще привличате другите с естествените си емоции и откровената си чувственост.

Риби

Денят има смесени тенденции. Можете да се занимавате с делата, които сте си набелязали, макар че може да настъпят някои промени. Много работа имате за довършване и сега можете да го направите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене