Загадки в смъртта на Борис Богданов в Гоце Делчев

богданов бисерМистериозно починал млад мъж спаси три живота, А УМРЯ КАТО КУЧЕ ПРЕД ПОГЛЕДА НА БЕЗСЪВЕСТНИ ХОРА? ЗАЩО УПРАВИТЕЛКАТА НА ДИСКОТЕКАТА DOPE  НИ МОТАЕ А ОХРАНАТА ОВЪРТА? След като бе намерен в безсъзнание на 4 януари в близост до дискотека в Гоце Делчев, 32-годишният Борис Богданов умира по- късно в болница в София.

Какво се е случило във фаталната нощ обаче остава загадка, става ясно от репортаж на bTV. Според приятелите на Борис всяка секунда в търсенето на точната диагноза е била фатална за него. „Лекуван е за алкохол,а в последствие се оказва, че има черепно – мозъчна травма. Не се взима предвид, че състоянието му не се подобрява, изчаква се, вижда се, че не се събужда и тогава се предприемат други действие. А всички знаем, че при черепно – мозъчните травми говорим за минути, а не за часове”, казва приятел на починалия Иван Иванов.

Според лекарите, които са приели Борис Богданов в болницата в Гоце Делчев, по тялото му липсвали следи от насилие и те недоумяват каква е причината за тежкото му състояние, тъй като той е изпаднал в кома.

„Ние установихме,че тук се касае за вътречерепна травма първоначално субдурален и парахематозен кръвоизлив в дясна черепна половина. Отново повтарям без някакви външни прояви на насилие”, обясни д-р Милан Първанов, началник на отделението за анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ „Иван Скендеров“ гр.Гоце Делчев.

Състоянието на младия мъж не позволявало той да бъде разпитан за времето преди фаталното падане на земята. „Пациентът на момента идваше във вербални контакти с нас, но те бяха неадекватни вербални контакти. Той не можеше да обясни,как е попаднал в това състояние. Тоест не може да се каже,че този вербалитет е съзнателен”, добавя д-р Първанов.

ЦЯЛОТО РАЗСЛЕДВАНЕ УТРЕ НА СТРАНИЦИТЕ НА ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене