Грандиозен скандал между Ст. Божинов и Ан. Янчева пред общината в Петрич

Божинов забрави, че е кавалер и вдигна луд скандал на съгражданката си, дошла по служба в южния град

 Скандал избухна преди минути пред сградата на общинска администрация в Петрич, в центъра му се оказа заместник областният управител Антоанета Янчева, която бе паркирала личния си автомобил пред общината, с което провокира гнева на лидера на ВМРО Стоян Божинов.

 Изчаквайки дамата да излезе Божинов се нахвърли върху служителите на Синя зона: Защо този автомобил не е закопчан, това е лична кола, няма право да паркира тук, служителите на зоната вдигаха рамене, Янчева не издържа и ето какво се случи, гледайте видеото.

 Това е Петрич, правилата са за всички, няма депутат, ни областен, ни кмет, всеки трябва да ги спазва, категоричен е войводата Божинов.

 Той обаче забравя нещо много важно . Янчева присъства на общинската сесия, която върви в момента, затова е паркирала пред общината.

 По същия начин паркират всички официални лица, гости на администрацията и служителите на синя зона знаят това. Божинов обаче явно е ядосан от хода на сесията, затова си го изкара на нищо неподозиращата Янчева и служителите от зоната./struma.com/

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене