Семейни войни в Петрич! Баща и синове нападнаха беззащитни жени в дома им

Mариана преживя кошмар в 4 сутринта, биха я пред очите на майка  и 11-годишния  син, полицията арестува участниците в страховитата фамилна баталия

Вражда между две фамилии в Петрич взе застрашителни размери завчера и приключи с арести. Битката в тлеещата от години фамилна война премина през бой, счупени прозорци на автомобили, изпотрошена покъщнина и приключи с арести. Всичко това се разигра в рамките на 2 дни.

Страховитата битка започнала, когато в дома на Марияна А. нахълтали баща и синове Пандови и я пребили пред очите на майка ѝ и 11-годишният ѝ син, заради стара вражда.

Виждайки в какво състояние е майка му, по големият син на Мариана, който се прибрал след нападението, грабва бухалката, за да защити майка си, и според полицията, изпотрошил стъклата на прозорците на автомобилите на Пандови, паркирани пред къщата им. Последвал ответен удар. Тримата мъже от фамилия Пандови се връщат в къщата на Мариана в 4 сутринта вчера, нахълтат с взлом в дома ѝ и започват да трошат покъщнината ѝ. В това време, уплашени Марияна, майка ѝ и детето и се заключили в една от стаите. Извикана е полиция.

Вчера бе арестуван синът на Мариана, Димитър, уличен в погром върху автомобилите на Пандови, а в късния следобед в полицията бяха доведени и мъжете, изпотрошили къщата на Мариана. Какъв е мотивът за тази ожесточена вражда полицията изяснява. Участниците в баталните сцени ще бъдат вкарани в съда за увреждане на имущество.

П. Петрова

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене