Годеницата на Плевнелиев ударно младее с „вампирски“ лифтинг

Всеки месец половинката на експрезидента Росен Плевнелиев Деси Банова посещава една от най-скъпите клиники у нас, където специалисти й взимат кръв, обработват я и след това отново й я вливат.

Не става въпрос за лечение на заболяване, а за чиста проба суета. Бившата синоптичка се е вманиачила по т.нар „вампирски“ лифтинг, чрез който кожата на шията и лицето се подмладява с години, съобщи Галерия.

Банова се е подложила на ускорена терапия от последователни процедури в продължение на няколко месеца, за да изглежда перфектно за сватбата си с Плевнелиев.

Плазмотерапията, или още „вампирски“ лифтинг, е иновативен и много модерен в последно време метод за изглаждане на бръчки и други белези на стареене. За осъществяване на процедурата се взима 10 мл венозна кръв от пациента  и се центрофугира, за да се отделят кръвните клетки. Полученият продукт е плазма, която се инжектира обратно в кръвта. Тя коригира бръчките, изравнява тена на кожата, прави я по-стегната и дори лекува косопад.

Това обяснява и подмладения вид на Деси Банова през последните няколко месеца. Снимки на 38-годишната тв водещата отпреди година доказват, че тогава лицето й е било с доста повече бръчки. „Вампирският“ лифтинг е скъпо удоволствие, но близки до Банова се кълнат, че блондинката сама си плаща масрафа.

Благоверната на Плевнелиев настоявала тя да си поеме разходите по разкрасителните процедури със заплатата от рубриката „Истории на успеха” по Нова тв.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене