При голяма активност днес гражданите в Гоце Делчев предават опасните отпадъци(ВИДЕО)

 Гоце Делчев е един от най-активните градове в сравнение с други, дори и много по-големи от вашия град, където гражданите се включват в кампанията за събиране на опасни отпадъци. Това сподели днес представителят на фирмата, ангажирана с организирането на мобилен пункт за приемане на опасни отпадъци, Сергей Богев.

Община Гоце Делчев, в сътрудничество на фирмата, организират два пъти в годината мобилен за приемане такива отпадъци. „От две години и половина работим с вашата община и забелязваме трайна тенденция към повишаване активността на гражданите към включване в кампанията“, сподели за Топ Преса, представителят на фирмата-изпълнител. Инициативата за организиране на събирателен пункт за безплатно приемане на опасни отпадъци в общината се прави пролет и есен.

 Добре е гражданите да си обособят място по домовете където да съхраняват отпадъците до като мобилният пункт пристигне за да ги предадат. Опасните отпадъци не трябва да се смесват заедно с битовите защото все пак не трябва да се замърсява околната среда, препоръча още представителят на фирмата-изпълнител, Сергей Бокев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене