АБВ се вля в БСП – Пиринско!

Вече имаме заявено желание от 4-5 областни структури на партия АБВ да се влеят при нас.Структурите на АБВ в област Благоевград са първи“, обяви днес на пресконференция лидерът на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова след изнесено заседание на Изпълнителното бюро на партията в Благоевград. По думите й, към БСП ще се присъединят и от Движение 21, Партия на зелените и др.

 „В годините назад  от БСП са се отделяли хора, правели са свои партии и структури, имало е роене от партията. Това е правило левицата по-слаба. Днес в Благоевград поставяме началото на обратния процес. Структурите на АБВ в областта заявиха желание да напуснат партия АБВ и онези, които са били членове на БСП, да си възстановят членството, а онези, които не са били членове на БСП, искат да станат такива“, заяви Корнелия Нинова. Областният председател на АБВ в Благоевград Димитър Атанасов представи пред медиите декларация, подписана от всички общински председатели на партията в Пиринско, с която предлагат обединение с БСП на национално ниво, тъй като между двете формации липсват идеологически и политически различия. „Призоваваме националното ръководство на ПП АБВ да последват нашия пример и да намерят механизмите за обединение на двете партии“, заяви Атанасов и добави: „За съжаление към момента няма обаждане от централното ръководство на АБВ към ръководството на БСП“„Ние отваряме широко вратите на БСП за всеки, който споделя нашите политики с общата цел – сваляне на управлението на ГЕРБ и предлагане на нов модел на управление на държавата“, каза още Нинова.
ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ ТОП ПРЕСА БЕШЕ ПЪРВАТА МЕДИЯ, КОЯТО ПУБЛИКУВА НОВИНАТА ЧЕ АБВ СЕ ВЛИВА В БСП – ЮГОЗАПАД! МЕСТНИ ИЗМИСЛЕНИ ПОЛИТИЦИ, КАТО ВЛАДО ЕЛЕЗОВ ОПИТАХА ДА Я ОПРОВЪРГАЯТ И МЕСТНИ МЕДИИ МУ УГОДИХА! ЕТО ДНЕС ИСТИНАТА ЛЪСНА!
ПРИПОМНЯМЕ ОТ КЪДЕ ТРЪГНА ВСИЧКО:

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене