Срам! Инструктор от Дебрен участва в ПТП с курсист в Г. Делчев!

Пишман инструктор на МПС от гърменското село Дебрен, учащ курсисти за водачи на МПС в сив „Мерцедес“ С – класа с номера Е 99 06 стана за резил и едва не преби млади момичета и момчета по пътя село Мосомище – Ляски. Докато обучавал своя курсистка на дълъг път извън града, въпросния инструктор не съобразил,  дистанцията и давайки указания на курсистката си, заковал здраво спирачки и зад него се натресла кола на млади момчета и момичета.

В натресал се отззад са се возили млади момичета и момчета. За щастие всички попаднали на хора, които му простили и направили взаимен протокол за възстановяване на щетите. Инструкторът се молил буквално за милост, щото не искал да се разчуе за резила, който сътворил макар ида не е виновен. Въпросът е какво е качеството на инструктурите в района, на които оставяме децата си да станат шофьори? Излиза, че ако наемеш този от Дебрен, може и на риск да те обрече и без да съобрази да те направи жертва на ПТП. Репликат а“на всеки може да се случи“ не ни грее.

Настояваме за моменатална проверка от ДАИ. Утре ще публикуваме и името и фирмата на въпросния инструктор, с цел да предпазим хората от неговата некомпетентност. Ще публикуваме и подробности по случая. Разследването ни продължава!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене