Свържете се с нас

Политика

Едно от най – спряганите имена за бъдещ лидер на ГЕРБ – Гоце Делчев кметът на Борово : Имам си достатъчно работа като кмет! Ще видим!

Публикувано

на

„Работата е сигурна- казаха „Ще видим!“ така с тази пословица може да се опише, становището на едно от най- спряганите имена за бъдещ лидер на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, кметът на село Борово – Георги Найденов. Интересът към това кой ще бъде новия начални на герберите в югозападната община е голям и в Топ Преса, ежедневно постъпват питания и всякакви информации. Първоначалната информация беше, че основна номинация на досегашното статукво в партията, щяла да бъде тази на адвокат Костадинка Богданова. След като тази схема беше осветлена от Топ Преса, местната юристка е дала назад /дали защото и тя има апартамент в София и се страхува от НАП???/, искала да заеме мястото на партиен секретар, като от мястото бъде изхвърлена изключително пасивната Марияна Тонева – местен преподавател и изявен църквар. Тя е съпруга на бившия началник на полицията Николай Тонев, днес пенсионер и църквар също. За лидерството щял да бъде посочен кметът на село Борово, уважаван синдикалист и позитивен човек. Инетресното е, че той е изключително близък с досегашният председател на ПП ГЕРБ – господин Гамишев, дори усилено се говори че двамата са в политически тандем – нещо което не е доказано по никакъв начин обаче. За да започне да изяснява, случая Топ Преса се обърна към кметът на Борово за становище по темата. Той ни увери, че не се е замислял дали иска да бъде партиен лидер, нещо повече заяви че има много работа като кмет но … щял да види. „Събрание е това, не се знае нищо…сега ще чуете още поне двадесет имена освен моето“ все пак си „отвори вратичката“ пред Топ Преса, Найденов. Дали сегашното ръководство, се готви да подмени фигурите и да се върне през задния вход все още не става яснсо и никой не може да потвърди. Съмненията обаче остават. Следим случая. Очаквайте новини и от другите общини, които ще избират нови ръководства или ще раинимират старите си…

СНИМКА – ГЕОРГИ НАЙДЕНОВ – КМЕТ НА БОРОВО!

коментара

Политика

Тази седмица във вестник “ Топ Преса „

Публикувано

на

  • Асим Адемов: Няма религия, която да толерира подобни безумия като атентата в Страсбург!
  • Срам! ЮЗУ едвам изкласи топ новинарите на България!
  • Спецпрокуратурата с жесток удар по Румен Овчаров заради „Мини Бобов дол“
  • Шефът на „Социално подпомагане” –Благоевград, Александър Балев: Всеки, който има информация за бедстващ човек, трябва да потърси дирекция „Социално подпомагане“, Община Благоевград или Полицията
  • В Largo Mall – Благоевград, чисто изперкаха!
  • 62 години Данка Попева поправя обувките на цял Благоевград!

коментара

Продължете с четенето

Политика

Ексклузивно! Очаквайте утре в Топ Преса! Евродепутатът Асим Адемов директно от Страсбург: Няма религия, която да толерира и подтиква да се извършват подобни безумия.

Публикувано

на

„Потресен съм от този и подобни атентати. Извършителят е някакво същество, но не и човешко, защото явно е, че човешкото отдавна го е напуснало. Безкрайно съм възмутен, че подобни същества нанасят жестоки беди на хората и петнят името и на религията, която аз изповядвам, а именно исляма. но според мен подобни същества въобще не бива да се отъждествяват с която и да е религия.“ Това заявява в интервю пред нашия колега Веселин Стаменов, евродепутатът Асим Адемов, ексклузивно от мястото на атентата в Страсбург. Само във вестник Топ Преса! Броят не е за изпускане! Освен разказ от първо лице за ужаса на терора във Франция, Асим Адемов говори още за, това дали би поискал нов кредит на доверие от избирателите, за срещите си в голямата политика, за реализираните идеи и каузи… Няма такова интерю… Не го пропускайте! Утре само във вестник Топ Преса – югозападният таблоид.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ