Свържи се с нас

Политика

Едно от най – спряганите имена за бъдещ лидер на ГЕРБ – Гоце Делчев кметът на Борово : Имам си достатъчно работа като кмет! Ще видим!

Публикувано

на

„Работата е сигурна- казаха „Ще видим!“ така с тази пословица може да се опише, становището на едно от най- спряганите имена за бъдещ лидер на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, кметът на село Борово – Георги Найденов. Интересът към това кой ще бъде новия начални на герберите в югозападната община е голям и в Топ Преса, ежедневно постъпват питания и всякакви информации. Първоначалната информация беше, че основна номинация на досегашното статукво в партията, щяла да бъде тази на адвокат Костадинка Богданова. След като тази схема беше осветлена от Топ Преса, местната юристка е дала назад /дали защото и тя има апартамент в София и се страхува от НАП???/, искала да заеме мястото на партиен секретар, като от мястото бъде изхвърлена изключително пасивната Марияна Тонева – местен преподавател и изявен църквар. Тя е съпруга на бившия началник на полицията Николай Тонев, днес пенсионер и църквар също. За лидерството щял да бъде посочен кметът на село Борово, уважаван синдикалист и позитивен човек. Инетресното е, че той е изключително близък с досегашният председател на ПП ГЕРБ – господин Гамишев, дори усилено се говори че двамата са в политически тандем – нещо което не е доказано по никакъв начин обаче. За да започне да изяснява, случая Топ Преса се обърна към кметът на Борово за становище по темата. Той ни увери, че не се е замислял дали иска да бъде партиен лидер, нещо повече заяви че има много работа като кмет но … щял да види. „Събрание е това, не се знае нищо…сега ще чуете още поне двадесет имена освен моето“ все пак си „отвори вратичката“ пред Топ Преса, Найденов. Дали сегашното ръководство, се готви да подмени фигурите и да се върне през задния вход все още не става яснсо и никой не може да потвърди. Съмненията обаче остават. Следим случая. Очаквайте новини и от другите общини, които ще избират нови ръководства или ще раинимират старите си…

СНИМКА – ГЕОРГИ НАЙДЕНОВ – КМЕТ НА БОРОВО!

коментара

Политика

toppresa.com диктува политическите събития! Елезов пуска мюре за лидер на АБВ- уплаши се!

Публикувано

на

Росен Николов – спортист, това е спряганото име за областен лидер на АБВ, след като политикът – провал Владимир Елезов, даде заден за поста. toppresa.com е единствената медия, кото осветли пъклинети замисли на Елезов да опрявлава, почти не съществуващата организация на областно ниво. В крайна сметка – ние го разбираме, кой иска да стане лидер на шепа хора, претендиращи че са областна структура на партия? Маневрата доказва едно – toppresa.com диктува политическите събития в района, защото изяснява и разкрива намеренията на местните политици. Задкулисните им действия и игри. Колкото и да лаят и да се правят на ощипани Елезов и малкото м упоследователи рано или късно ще признаят че АБВ в югозапада не съществува на практика. Ако те не го направят ще го нваправят изборите догодина. Ето от къде, променихме намерението на Елезов да стане областен лидер на умиращото АБВ.

Смях в залата! Събират зорлен 50 – тина души да изберат Владо Елезов за лидер на АБВ – Пиринско този петък!

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

ВИДЕО

Скочиха цените на таксиметровите превози в Гоце Делчев! ВИДЕО

Публикувано

на

По получено писмо от 12 декември 2017 в общински съвет Гоце Делчев от сдружението на таксиметровите превозвачи с искане за промяна цените на таксиметровите превози на територията на общината, на днешното заседание на местния парламент, съветниците удовлетвориха искането на превозвачите. С един против и един въздържал се, бе прието следното изменение на досегашните цени на превозите: Дневната тарифа за километър от 75 ст., става на 95 ст. А тарифата за нощният превоз от 95 ст. скача на 1 лв. и 25 ст за километър.

Увеличението на цените на таксиметровите превози, превозвачите мотивират с увеличаването на минималната работна заплата, недоброто заплащане на нощния труд на шофьорите, увеличението на цените на горивата и въвеждането на несъществуващият до сега данък за таксиметровите превози.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2018
П В С Ч П С Н
« мар.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ