Ето ги децата на Брат Галев, Светлана, Георги и майка им Емилия тънат в лукс в Англия

Децата на издирвания години наред бос Пламен Галев живеят в охолство в Англия. Докато дъщерята на скандалния бизнесмен през годините е влизала в медийното пространство с разголените си снимки, проблемите със закона и дружбата си със знаменитости, то лицето на сина му беше познато само на роднините на фамилията.

Светлана, Георги и майка им Емилия емигрираха в Обединеното кралство още щом Пламен Галев се покри. Там семейството на митичния бос пребивавало съвсем необезпокоявано от властите и публичният им живот бил доста по-явен от този, който имаха в България. По-голямото от двете деца на Галев – Светлана, е студентка в престижен лондонски университет, където движи рамо до рамо с децата на част от най-богатите хора в света, сред които руски олигарси и местни благородници.

Щерката на Пламен приличала и визуално, и по нрав на него, а още щом изкарала шофьорски курс, попаднала в полезрението на органите на реда. Светлана си позволявала да кара с безобразно висока скорост лъскавите автомобили на семейството, които са повече от 5, а общата им стойност надхвърляла 3 милиона лева. Брат ѝ Георги бил по-кротък, но все още нямал удоволствието да ползва лъскавите играчки, които баща им им подсигурявал, защото не бил пълнолетен. Той също посещавал добро училище и тренирал бойни изкуства. Съпругата на Пламен Галев – Емилия, не се занимавала с нищо и продължавала да се представя като домакиня мечта, каквато била и докато живеели в имението си в родната Дупница.

Жената на боса винаги е стояла далеч от нечистите сделки и бизнеси, в които през годините името му е било въвличано, и се е занимавала предимно с грижите около домакинството и децата. Емилия била скарана с всички занимания и привички на така наречените мутреси у нас и единственото, което ѝ тежало, било, че не можело цялото семейство да живее под един покрив, пише “Ретро”.

Отвъд закона обаче Пламен намирал начини да се среща с близките си в екзотични точки на света, като последната им семейна сбирка се твърди, че се е състояла на остров Бали, Индонезия, откъдето дъщеря му Светлана се похвали с красиви снимки. От тях се видя, че фамилията е отмаряла в тузарски 5-звезден хотел. В топризорта една нощувка в стая за двама е оценена на близо 3 хиляди лева, показва справка в сайт за резервации.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене