Нов имидж! Страшилището екс прокурор Сулев стана шивач!

Страшилището за определени престъпници и за тези които не декларират уважение към него, по правилния начин, вече екс прокурор Константин Сулев, се ориентира в занаятчийската дейност с нов имидж.

Топ Преса разбра от свои достоверни източници, че вече обикновения гражданин Сулев е станал шивач във фирмата на неговия брат Димитър Сулев, който е известен дизайнер в София. По цял ден Сулев кроял и удрял прави линии по тензух, за да си докарва някой лев и да помага за развиване бизнеса на брат му. Без майтап! Дори пред приятели споделял, че сега му е добре и спокойно. Притеснявал се само, че съвсем скоро, ще стартира мега делото срещу него за корупция и злоупотреби със служебно положение с цел лично облагодетелстване.

Интересът към това дело е изключително голям, от читателския актив на Топ Преса, ето защо по искане на читателите ние, ще Ви направим свидетели на всеки детайл по това дело. Нещо повече плануваме и директни изливания от съда за да се види, как точно отговоря на обвиненията бившия магистрат. Другото което искаме да напомним ползвайки повдигането на темата с тази новина е – защо още не са привикали и бившия шеф на полицията в град Гоце Делчев – Николай Тонев? Двамата със Сулев бяха като сиамски близнаци в работата, дори Тонев плашеше  и парадираше с него. Ние от Топ Преса няма да оставим нещата така. Следете ни редовно. Обещаваме ви наистина екслузивни материали и видеа.

ПУСКАМЕ ПОЗДРАВ И ЗА ДВАМАТА БИВШИ КОЛОСИ НА ИЗБИРАТЕЛНОТО ПРАВОСЪДИЕ В РАЙОНА :

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене