Свържете се с нас

Разследване

Нов имидж! Страшилището екс прокурор Сулев стана шивач!

Публикувано

на

Страшилището за определени престъпници и за тези които не декларират уважение към него, по правилния начин, вече екс прокурор Константин Сулев, се ориентира в занаятчийската дейност с нов имидж.

Топ Преса разбра от свои достоверни източници, че вече обикновения гражданин Сулев е станал шивач във фирмата на неговия брат Димитър Сулев, който е известен дизайнер в София. По цял ден Сулев кроял и удрял прави линии по тензух, за да си докарва някой лев и да помага за развиване бизнеса на брат му. Без майтап! Дори пред приятели споделял, че сега му е добре и спокойно. Притеснявал се само, че съвсем скоро, ще стартира мега делото срещу него за корупция и злоупотреби със служебно положение с цел лично облагодетелстване.

Интересът към това дело е изключително голям, от читателския актив на Топ Преса, ето защо по искане на читателите ние, ще Ви направим свидетели на всеки детайл по това дело. Нещо повече плануваме и директни изливания от съда за да се види, как точно отговоря на обвиненията бившия магистрат. Другото което искаме да напомним ползвайки повдигането на темата с тази новина е – защо още не са привикали и бившия шеф на полицията в град Гоце Делчев – Николай Тонев? Двамата със Сулев бяха като сиамски близнаци в работата, дори Тонев плашеше  и парадираше с него. Ние от Топ Преса няма да оставим нещата така. Следете ни редовно. Обещаваме ви наистина екслузивни материали и видеа.

ПУСКАМЕ ПОЗДРАВ И ЗА ДВАМАТА БИВШИ КОЛОСИ НА ИЗБИРАТЕЛНОТО ПРАВОСЪДИЕ В РАЙОНА :

коментара

Разследване

Вой от мошеник в неврокопско!? Монтьорът Андрей Зимпарев от Г.Делчев постъпва крайно некоректно с клиенти!

Публикувано

на

“ Andrei Zimparev Върни парите не се крий като долна гнусна мишка не те ли е срам?!“ С този пост в социалната мрежа, един от най – добрите зъболекари в град Гоце Делчев и региона, Здравко Марин осветли поредната схема на крайно нерокертен мантьор в района. Андрей Зимпарев е името на специалист по ремонт на автомобили, който по думите на Марин го измамил с пари и несъществуващи ремонти. Зимпарев от село Мосомище живял в Гоце Делчев но в момента се подвизава в София, в квартал Горубляне бившия сервиз на „Ханда“. Схемата е проста, оставяш му колата и след време си я вземаш уж ремонтирана за много пари но ефектът – нулев. Пишел се голям специалисти  дърпал много хора за ремонти от родното си село и града. След като Марин постна снимката с текста на Зимпарев, към въпола му на жертва на измама, се включиха и други жители на град Гоце Делчев. Георги Влахов също изплака от работа на Зимпарев:“ Една седмица ми се криеше и не ми даваше да си взема моята си кола.Пишман станах. Много лъже“ пише възмутено човека. Известният млад бунтар и върл левскат пък, Димитър Белчев сподели мнение: “ И аз имах едно ремотче за 90лв според шефа му, но след 1 мин след като се дръпна настрани той ми казва забравихме нещо 180лв е ремонтът.“ Което според нас от Топ Преса е поредното доказателство за крайната нерокертност на въпросния сервиз в който работи Зимпарев.

Очаквайте продържение и наша проверка!

коментара

Продължете с четенето

Разследване

ОБЩИНА БАНСКО – ОТНОВО ЛИДЕР В ПРОЗРАЧНОСТТА

Публикувано

на

За поредна година Община Банско зае място в челната тройка сред българските институции по прозрачност, класирани чрез задълбочено проучване от Програмата за достъп до информация. Това стана ясно по време на годишната пресконференция на неправителствената организация, проведена днес в Прессцентъра на БТА в София, където бяха представени резултатите от годишния одит на интернет страниците на българските институции, Рейтингите на активната прозрачност за 2019 г. и Картата на финансовата, бюджетна прозрачност и интегритет на общините за 2019 г.

Община Банско е на трето място по прозрачност сред българските администрации. Програма достъп до информация извърши преглед на интернет страниците на всички 564 административни структури на изпълнителната власт на централно, териториално и местно ниво, публично правни субекти и независими органи на власт, в периода февруари – март 2019 г.

Основната цел, която е изпълнена именно от Община Банско и целия екип на кмета Икономов, е местната власт да изпълнява задълженията си по Закона за достъп до обществена информация (ЗДОИ) и други нормативни актове за публикуване на информация в Интернет, как отговарят и на заявления за достъп по електронен път.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ