Свържи се с нас

Политика

ГЕРБ – Гоце Делчев, Кресна, Гърмен, Симитли, Хаджидимово…се ослушват за провеждане избори за лидери!

Публикувано

на

Въпреки строгите указания на националното и областното ръководство на ПП ГЕРБ, че до 27 април всички структури но места трябва да са провели отченто – изборни събрания, да са излъчили номинации за местно ръководство, повечето общини в югозапада се ослушват. Справка в сайта на партия ГЕРБ, показва че само 6 от общо 14 общини в югозапада са обявили дани и место за провержане на задължителното мероприятие. Сред общините които се ослушват са  Гоце Делчев, Кресна, Гърмен, Симитли, Хаджидимово, дори и герберите от община Благоевград, което е меко казан остранно според нас. Защо се чака последния момент, питаме ние от Топ Преса? Обърнахме се и към регионалното и към националното ръководство за отговори, от двете места получихме уверение, че събранията ще бъдат проведени прозрачно и под контрол. Разполагаме с информация, че на по критичните места, за каквито се смятат общините Гоце Делчев и Гърмен ще има и задължително представители на софийския ГЕРБ, който да наблюдават начина на провеждане с цел да се разсеят всички съмнения за нагласяване и манипулации. Наистина е странно поведението на някои местни структури – от какво се притесняват? Толкова ли са неорганизирани, че чакат последния момент да обяват събранията си? Това определено ражда съмнения и горчив вкус, а който тръгне да управлява така то ясно е какво ще му бъде управлението. Вземете си бележке местни гербери и моментално си поправете грешката. Ето линк с информация, кой е обявил своите. събрания и кой не е. ТУК 

коментара

Политика

toppresa.com диктува политическите събития! Елезов пуска мюре за лидер на АБВ- уплаши се!

Публикувано

на

Росен Николов – спортист, това е спряганото име за областен лидер на АБВ, след като политикът – провал Владимир Елезов, даде заден за поста. toppresa.com е единствената медия, кото осветли пъклинети замисли на Елезов да опрявлава, почти не съществуващата организация на областно ниво. В крайна сметка – ние го разбираме, кой иска да стане лидер на шепа хора, претендиращи че са областна структура на партия? Маневрата доказва едно – toppresa.com диктува политическите събития в района, защото изяснява и разкрива намеренията на местните политици. Задкулисните им действия и игри. Колкото и да лаят и да се правят на ощипани Елезов и малкото м упоследователи рано или късно ще признаят че АБВ в югозапада не съществува на практика. Ако те не го направят ще го нваправят изборите догодина. Ето от къде, променихме намерението на Елезов да стане областен лидер на умиращото АБВ.

Смях в залата! Събират зорлен 50 – тина души да изберат Владо Елезов за лидер на АБВ – Пиринско този петък!

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

ВИДЕО

Скочиха цените на таксиметровите превози в Гоце Делчев! ВИДЕО

Публикувано

на

По получено писмо от 12 декември 2017 в общински съвет Гоце Делчев от сдружението на таксиметровите превозвачи с искане за промяна цените на таксиметровите превози на територията на общината, на днешното заседание на местния парламент, съветниците удовлетвориха искането на превозвачите. С един против и един въздържал се, бе прието следното изменение на досегашните цени на превозите: Дневната тарифа за километър от 75 ст., става на 95 ст. А тарифата за нощният превоз от 95 ст. скача на 1 лв. и 25 ст за километър.

Увеличението на цените на таксиметровите превози, превозвачите мотивират с увеличаването на минималната работна заплата, недоброто заплащане на нощния труд на шофьорите, увеличението на цените на горивата и въвеждането на несъществуващият до сега данък за таксиметровите превози.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2018
П В С Ч П С Н
« мар.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ