Тъжна вест сполетя македонското славейче Райна на Великден! (СНИМКИ)

  Санданската красавица Райна беше на дълго турне в Америка и преди няколко дни се завърна на родна земя. Тя се прибра за да прекара един от най-хубавите християнски празници Великден със семейството си, но научи за загубата на ценен за нея човек., нейна учителка. Райна отново изля мъката си в социалната мрежа.. Постът и трогна мнозина нейни фенове и приятели. Ето какво написа Райна:

 Хората като нея се броят на пръсти…

 Помня, бях на 7г., когато дойде в училище и ми каза, че трябва да тренирам скокове във вода.

 Не знаех какво означава това, но избраните момичета бяхме само 3-4 от цялото училище и това, навярно поласка родителите ми…

 Позволиха ми, така започна всичко.

 4-5 години, не са кой знае колко, но ми дадоха повече знания отколкото получих в училище, защото наученото от нея, паметта ми не изтри през годините…

 ТЯ! Научи ме на дисциплина, издръжливост, борбеност, спортна злоба, амбиция, превърна едно малко клъощаво и срамежливо момиченце в смело човече, което месеци по-късно, вече скачаше от 10м. в 5м. басейн..

 Аз вече имах изявен характер.. Тичах с км, скачах, плувах, чувствах се истински-щастливо дете..

 Всичко, на което ме научи в онази крехка възраст, всъщност ме изгражда и до ден днешен.

 ТЯ! Беше една от авторитетите в живота ми, може би и най-големият за мен…

 Почивай в мир, тренер!“

 Вчера гласовитата изпълнителна посвети целия си ден на разходки из любимия си град Сандански, като неотлъчно до нея беше кученцето и, с което тя постоянно позира.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене