Нотариус от Гоце Делчев за поредна година осигурява козинаци и боядисани яйца за хората от Центъра за възрастни хора с умствена изостаналост

Гоцеделчевският нотариус Ваня Бумбарова за поредна година на Разпети петък зарадва с козунаци живеещите в Центъра за възрастни хора с умствена изостаналост в Гоце Делчев.

Нейното семейство от няколко години осигурява на болните хор в Центъра традиционните за Великден козунаци и боядисани яйца, с който жест семейство Бумбарови радват потребителите и персонала, благодарение на което те също ще сложат на трапезата си традиционните ястия.

По време на Страстната седмица дарителството в Гоце Делчев бележи много висок ръст.

Социалните заведения в Гоце Делчев по традиция по празници са обект на внимание и добронамереност на институции, училища и граждани, които от сърце даряват храни, дрехи и лакомства, както и изнасят в домовете развлекателни програми за да има и там празнично настроение и пълни трапези.

Колективът и живеещите в Центъра благодарят на нотариус Бумбарова и цялото й семейство за благородството им сърдечния жест. Светли Великденски празници на всички пожелаха на своите дарители приятели и на жителите на община Гоце Делчев и региона.

infomreja.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене