Владо Елезов политикът – провал!

От Евгения СТЕФАНОВА

Доказателство за това е провалът “ЕКИП” , сега и разпа­дането на “АБВ”. Явно на хората им писна от голи обещания под­платени единствено от личните амбиции и стремеж към властта. Владимир Елезов e популярен като “Ве­чният кандидат за кмет”. На какво ли се дължат болните му амби­ции? Напомня ни на още един благоевградски, политически хамелеон популярен с артистичен псевдоним Сашо Джолана!

С риск за пореден път да се обидят, тези хора като Елезов и Сашо Джолан по­знат вече на малко хора като Мановски, доказаха едно – когато си в полити­ката с користна цел и болни лични амбиции си обречен на провал. Ако искате да затриете която и да е друга пария, дайте я на Владо Еле­зов и на Джолана – те знаят как да го направят. Защо­то не знаят какво означава думата „екип“, „резултати“ и „почтеност“… Преди време Топ Преса – югозападният таблоид си позволи да ока­рикатури проваления канди­дат-кмет на АБВ за община Благоевград, Владо Елезов, наричайки го „политически труп“.

Вместо да си вземе поука, той продължи да реже торти при кворум от двадесет чо­века, за пореден път се про­вали и акъл не му дойде в главата. Е този път се видя. Електоратът му до там се разочарова от партията му в Пиринско, че напусна. Хора­та са обидени, а Елезов вече е на бунището…

Вестник ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене