Ексклузивно! Нова светска двойка е на път да разтърси средите у нас: Певецът „Искрата“ залюби дизайнерката Мегз (СНИМКА)

Опитващият да пробие в музикалните среди в България „Искрата“ и дизайнерката Мегз, станала популярна с участието си във „ВИП Брадър“ са новата светска двойка у нас, научи toppresa.com.

Миглена Каканашева до скоро се бе отдала на почивка в екзотичен Тайланд и веднага след прибирането си в България се озова в обятията на своя възлюбен от скоро.

До toppresa.com стигна информация, че Искрен се е похвалил пред широк кръг от своите приятели, докато дизайерката разпускаше в екзотичната „джунгла“ си за новото гадже. Интересното в случая е, че те не са одобрили избора му, но „Искрата“ явно е много влюбен и е решил да даде шанс на младата дизайнерка.

Днес „Искрата“ без никакви смущения показа в профила си в „Инстаграм“ как той и неговата нова изгора са се отдали на романтична закуска със сладки изкушения, сервирани в дома на Мегз, който сме виждали многокрадно в различни риалити формати, след бурната вечер, която явно са имали.

В последно време дизайнер Каканашева бе свързвана с името на бившият национал Благо Георгиев, но това се оказаха поредните пошли слухове, които българските медии разпространиха.

Със сигурност Топ Преса може да потвърди новината, тъй като информацията достигна до нас от близкото обркъжение на „Искрата“, пред което той е описал в детайли новото завоевание.

Това определено е двоен удар за него, тъй като освен любов, той ще може да черпи популярност от известната дизайнерка и да просперира на музикалната сцена у нас. Няма да се изненадаме, ако в скоро време в клиповете на младия изпълнител се появят „Ангелите на Мегз“ или дрехи на младата дизайнерка, но нищо не трябва да ни учудва, защото, както любовта не знае граници, така и свръх амбицията също.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене