МЕГА СКАНДАЛ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! ВИДЕО: Служител на СОТ плаши с пистолет клиенти в КАФЕ ВАНИТА ДНА!

Ние от информационна агенция www.toppresa.com на какво ли не сме се нагледали, особено в град Гоце Делчев, но признаваме – всеки един следващ скандал надминава всичките ни очаквания на база опит. Вярно е, град Гоце Делчев е зоната на големците, на големите мъже и „сериозните хора, които имат позиции в София“, но и просташката комплексарщина минава своите граници. Служители на кафе клуб Ванита ДНА ни изпратиха скандален запис, на който се вижда как служител на частна охрантиелна фирма, тип СОТ, нахлува бесен в заведението и плаши с пистолет техни клиенти заради личен въпрос. За да не бъдем обвинени в тенденциозност, ще спестим името на фирмата и ще оставим това на разследващите, които моментално трябва да се намесят и да накажат комплексаря с цялата строгост на закона.

До там ли я докарахме, бе?! Обикновен пъдар, който уж трябва да се грижи за нашата сигурност, да вилнее в местно заведение и да сочи с пистолет?! ПОВТАРЯМЕ: С ПИСТОЛЕТ! Това не е поведение на охрантиел, а на мутра. Явно онбашията е гледал много мафиотски филми или е видял на живо мутри, вманиачил се е и взел да ги имитира. Но защо жителите и обикновените хора в град Гоце Делчев трябва да падаме жертва на поредната комплексарщина. Ами, ако беше застрелял някого? В града на Гоце има вече достатъчно примери на местни „гъзари“, които толкова са се вживели в ролята на мутри, че дори един уби човек, а няколко паднаха жертва – пребити.

Време е да се вземат спешни мерки срещу такива „турбогъзари“, в противен случай явно ще влязат в сила крумовите закони. Писна ни! Писна ни да отразяваме подобни неща и да молим институциите моментално да се намесят. Искаме този бабаит още днес да бъде уволнен и наказан по силата на българското законодалество. Искаме го в панделата, да видим там как ще се прави на мъж, ако няма пистолет в ръцете…

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене