Свържи се с нас

ПОСТОЯННИ 4

МЕГА СКАНДАЛ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! ВИДЕО: Служител на СОТ плаши с пистолет клиенти в КАФЕ ВАНИТА ДНА!

Публикувано

на

Ние от информационна агенция www.toppresa.com на какво ли не сме се нагледали, особено в град Гоце Делчев, но признаваме – всеки един следващ скандал надминава всичките ни очаквания на база опит. Вярно е, град Гоце Делчев е зоната на големците, на големите мъже и „сериозните хора, които имат позиции в София“, но и просташката комплексарщина минава своите граници. Служители на кафе клуб Ванита ДНА ни изпратиха скандален запис, на който се вижда как служител на частна охрантиелна фирма, тип СОТ, нахлува бесен в заведението и плаши с пистолет техни клиенти заради личен въпрос. За да не бъдем обвинени в тенденциозност, ще спестим името на фирмата и ще оставим това на разследващите, които моментално трябва да се намесят и да накажат комплексаря с цялата строгост на закона.

До там ли я докарахме, бе?! Обикновен пъдар, който уж трябва да се грижи за нашата сигурност, да вилнее в местно заведение и да сочи с пистолет?! ПОВТАРЯМЕ: С ПИСТОЛЕТ! Това не е поведение на охрантиел, а на мутра. Явно онбашията е гледал много мафиотски филми или е видял на живо мутри, вманиачил се е и взел да ги имитира. Но защо жителите и обикновените хора в град Гоце Делчев трябва да падаме жертва на поредната комплексарщина. Ами, ако беше застрелял някого? В града на Гоце има вече достатъчно примери на местни „гъзари“, които толкова са се вживели в ролята на мутри, че дори един уби човек, а няколко паднаха жертва – пребити.

Време е да се вземат спешни мерки срещу такива „турбогъзари“, в противен случай явно ще влязат в сила крумовите закони. Писна ни! Писна ни да отразяваме подобни неща и да молим институциите моментално да се намесят. Искаме този бабаит още днес да бъде уволнен и наказан по силата на българското законодалество. Искаме го в панделата, да видим там как ще се прави на мъж, ако няма пистолет в ръцете…

 

коментара

Новини

Община Благоевград посреща кампанията Европейска мрежа за минимален доход на Министерството на труда и социалната политика

Публикувано

на

Община Благоевград е домакин на Европейска мрежа за минимален доход, организирана от Министерството на труда и социалната политика.  Кампанията ще се проведе в Благоевград на 28 май. Началото ще бъде поставено с Кръгла маса от 10:00 часа в зала № 5 в сградата на общинска администрация. Участие ще вземат представители на МТСП, синдикати, НПО, чуждестранни гости, участващи в кампанията, представители на местната власт, представители на гражданското общество.   Кампанията ще продължи на площад „Македония“ от 16.00 часа със събитие на открито (хепънинг), където ще бъде представена културно – информационна програма. Нейната цел е да популяризира българското творчество и култура.

В рамките на кампанията два специални европейски автобуса, с активисти и доброволци, ще потеглят от Брюксел и ще обиколят 32 страни (всички страни-членки на ЕС, както и Сърбия, Македония, Норвегия и Исландия). Те ще спират на определени места във всяка страна и ще провеждат събития за въвеждане на адекватни минимални доходи.

Кампанията се провежда във всички страни на ЕС и е подкрепена и финансирана от Европейската комисия за необходимостта от въвеждане на адекватен минимален доход с цел да се осигури по-добър живот на европейските граждани.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Новини

Удостоиха със званието „Почетен гражданин“ актьора Николай Кимчев посмъртно

Публикувано

на

Посмъртно актьорът Николай Кимчев бе удостоен със званието „Почетен гражданин“ на Благоевград.   Предложението беше прието днес, на редовна сесия на Общински съвет- Благоевград. Местните парламентаристи дадоха своя вот за Николай Кимчев с 31 гласа „За“, 2 „Против“ и 6 „Въздържал се“.

Николай Кимчев е български театрален и филмов актьор и дългогодишен директор на Драматичен театър „Никола Вапцаров“. Роден е в град  Симитли, кв. Ораново на 14. 12. 1952 г. Основното си образование завършва в гр. Симитли, а средното – в с. Катунци, община Сандански.

През 1975 г. е приет за студент в НАТФИЗ “Кр. Сарафов” в  София, в класа на проф. Димитрина Гюрова. Забелязан е като талантлив актьор от кинорежисьори като Иванка Гръбчева, Людмил Стайков, Борислав Пунчев, Веселин Бранев, Сергей Комитски, Дочо Боджаков и други, които му поверяват роли в своите филми. Сред едни от най- бележитите въплъщения на Кимчев в театъра са Тезей в „Сън в лятна нощ“, Алексей в „Оптимистична трагедия“, Миша Земцов в „Жестоки игри“, Юсуф в „Чудо“, Живко в „Майстори“, Стамболов във „Величието и падението на Стефан Стамболов“, Димитър Общи в „Тайната вечеря на Дякона Левски“ и много, много други. В киното Николай Кимчев е познат от филмовите си участия Леталото; Прилив на нежност; Голямата игра (Большая игра) (СССР / България); По следите на капитан Грант – („В поисках капитана Гранта“); Време разделно; Кмете, кмете; Бронзовата лисица;  Веществено доказателство; Трети ловец; Жребият.

Николай Кимчев умира на 3 февруари 2018 година в София, в болница „Пирогов“ след едномесечна кома, в резултат на тежък мозъчен кръвоизлив.

 

 

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2018
П В С Ч П С Н
« апр.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ