Свържете се с нас

ПОСТОЯННИ 4

МЕГА СКАНДАЛ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! ВИДЕО: Служител на СОТ плаши с пистолет клиенти в КАФЕ ВАНИТА ДНА!

Published

на

Ние от информационна агенция www.toppresa.com на какво ли не сме се нагледали, особено в град Гоце Делчев, но признаваме – всеки един следващ скандал надминава всичките ни очаквания на база опит. Вярно е, град Гоце Делчев е зоната на големците, на големите мъже и „сериозните хора, които имат позиции в София“, но и просташката комплексарщина минава своите граници. Служители на кафе клуб Ванита ДНА ни изпратиха скандален запис, на който се вижда как служител на частна охрантиелна фирма, тип СОТ, нахлува бесен в заведението и плаши с пистолет техни клиенти заради личен въпрос. За да не бъдем обвинени в тенденциозност, ще спестим името на фирмата и ще оставим това на разследващите, които моментално трябва да се намесят и да накажат комплексаря с цялата строгост на закона.

До там ли я докарахме, бе?! Обикновен пъдар, който уж трябва да се грижи за нашата сигурност, да вилнее в местно заведение и да сочи с пистолет?! ПОВТАРЯМЕ: С ПИСТОЛЕТ! Това не е поведение на охрантиел, а на мутра. Явно онбашията е гледал много мафиотски филми или е видял на живо мутри, вманиачил се е и взел да ги имитира. Но защо жителите и обикновените хора в град Гоце Делчев трябва да падаме жертва на поредната комплексарщина. Ами, ако беше застрелял някого? В града на Гоце има вече достатъчно примери на местни „гъзари“, които толкова са се вживели в ролята на мутри, че дори един уби човек, а няколко паднаха жертва – пребити.

Време е да се вземат спешни мерки срещу такива „турбогъзари“, в противен случай явно ще влязат в сила крумовите закони. Писна ни! Писна ни да отразяваме подобни неща и да молим институциите моментално да се намесят. Искаме този бабаит още днес да бъде уволнен и наказан по силата на българското законодалество. Искаме го в панделата, да видим там как ще се прави на мъж, ако няма пистолет в ръцете…

 

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО! Бяло лястовиче се излюпи в автосервиза в Гоцеделчевско

Публикувано

на

Новината на Топ Преса,  за бялата лястовица обиколи медиите в Югозапада, ето какво написаха и ИНФОМРЕЖА!

Бяло лястовиче се излюпи във сервиза на най-добрите автомонтьори в Гоцеделчевско – Крачолови, който се намира край хаджидимовското погранично село Садово.

Под стрехите на сервиза на Цветан Крачолов има от години няколко лястовичи гнезда, на които собствениците на обекта освен че се радват, но и не позволяват на никой да ги пипа.

Така, тази година лястовиците ги сюрпизираха с бяло лястовиче. което се е излюпило наред с другите в едно от гнездата.

Щастие и много късмет да им донесе бялата лястовица си пожелаха собствениците и работещите в сервиза, позовавайки се на легендите, че бялата лястовица е носител на щастие, късмет и надежда и че тя зарежда всички, които я видят с позитивност и увереност.

Според поверието за изключително рядката лястовица-албинос се носи мита, че се вижда веднъж на 100 години.

Цветан Крачолов е един от уважаваните и може да се каже щастливи хора в Гоце Делчев. Невероятният му труд е възнаграждаван на няколко път и с приза „Механик на годината“ в България. Фамилията са потомци на поета Пейо К. Яворов, който е и първият кмет на Гоце Делчев.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Новини

За първи път беше изложен оригинал на Вапцаровото стихотворение „Не, сега не е за поезия…“

Публикувано

на

Днес се навършват 76 години от разстрела на големия български поет Никола Вапцаров. По този повод в къщата-музей на столичната улица „Ангел Кънчев“ за първи път беше изложен Червеният бележник на поета с оригинала на стихотворението „Не, сега не е за поезия…“.

В същия бележник са записите и на „Пролет“, което поетът чете на съпругата си Бойка Вапцарова на 30 май 1941 г., когато е арестуван в софийския им дом заради участието си в Соболевата акция в края на 1940 година в Банско.

„В бързината си винаги е носел мънички бележници. Успява да вземе този червен бележник и на 5 юли, когато вече е интерниран за 3 месеца в Годеч, той записва едно от най-драматичните стихотворения творби „Не, сега не е за поезия…“. В него Вапцаров провижда как мастилото се превръща в кръв, пророчество за скорошната му гибел след година“, разказа литературният критик и уредник в музея Катя Зографова.

Стихотворението носи същата дата – 5 юли, когато в съда е призован големият Светослав Минков да даде своите показания за Вапцаров. Той е толкова убедителен в своята защита, пледирайки, че става дума за един голям български автор и е напълно оправдан в първия процес“, разказа още уредникът. При втория процес обаче Вапцаров е осъден на смърт./ БГНЕС

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2018
П В С Ч П С Н
« юли    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ