Топ Преса се оказа лош пророк. Само 24 часа след анализът ни излязал вчера на информационна агенция www.toppresa.com, изнесените хипотези от нас започват да се сбъдват.

Гоцеделчевският депутат Димитър Гамишев депозира оставката си в парламента, той се отказва от депутатското си място, за да изчисти името си. Гърменски прочете декларация от името на ПП ГЕРБ в парламента.

Припомняме, че в последните няколко дни бяха Гамишев бе подложен на унищожителна преса. Срещу него се разпространяваха документи, уличаващи го в неплащане на задължения на стара фирма в размер на 200 000 лева, който той продал на мъж от Ловеч, популярен „сламен човек“, дължащ стотици хиляди левове от това, че е „изкупил“ подобни фирми.

В петък миналата седмица той бе осъден на 2 години условно заради пътен инцидент със загинал възрастен човек, остана и за 3 години без книжката си. Освен това бе разпространен списък с депутатите, които са изконсумирали най-много пари за командировки и Гамишев бе в този списък с над 8 000 лева изплатени от парламента командировъчни.

В пощата на TOP PRESA  пристигаха и видео записи, в които се чуваше как депутатът кадрува. Неколкократно ви съобщавахме, че срещу Гамишев атаката е от вътрешни хора, които правеха записи на сбирките му. Подривната дейност разклати устоите и на структурата в Гоце Делчев. Въпреки индикациите, че нещо лошо се случва никой от местните гербери не се нае да коментира вътрешнопартийните ежби в Гоце Делчев.

Според запознати, освен като депутат под въпрос е и оставането на лидерския му пост в ГЕРБ в Гоце Делчев. Зам. председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов е поискал провеждане на избори в града..

Новината за оставката на депутата е най-коментираната тема в Гоце Делчев в момента, той не вдига телефона си за коментар. Сериозен гаф, предсказан резил за ПП ГЕРБ в областта, това се случва в момента в партията. Дали Гамишев няма да повлече други рокади по искане на Цветанов ще видим, но се оказахме лоши пророци за състоянието на ГЕРБ в областта. struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене