„Славия“ и „Пирин“ слагат край на редовния сезон в Първа лига днес

„Славия“ и „Пирин“(Благоевград) слагат точка на редовния сезон в Първа лига днес от 17,30 часа в отложен последен мач от 26-ия кръг

И двата тима са твърдо във втората осмица, но „белите“ имат шанс да финишират седми при успех днес и съответно да си изберат съперниците за плейофите. При победа „Славия“ ще попадне в поток с 10-ия, 11-ия и 14-ия в крайното класиране.

Треньорът Златомир Загорчич посочи именно тази цел пред тима си, като изрази притеснения от качеството на терена . Трима основни играчи на „белите“ ще пропуснат двубоя. С контузии са Александър Александров, Милчо Ангелов и Омар Абуд.

Наставникът на Пирин Милен Радуканов няма да може да разчита на титулярния вратар Георги Георгиев, който е с контузия.  Под въпрос са и Антон Костадинов и Димитър Благов. Младият бранител Димитър Митев, пък има ангажимент с юношеския национален отбор.

В Пирин са недоволни от преместването на мача от събота за понеделник, тъй като това не е било консултирано с тях. Орлетата бяха тотално пренебрегнати от БФС и телевизията ,която държи правата на родното ни първенство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене