Откриха неофициално рафтинг сезона по река Струма

Ентусиасти от Стара Загора откриха, неофициално преди откриването, рафтинг сезона в симитлийска община. При спокойни води на Струма и пролетна топлина първата лодка мина по трасето на адреналина и водните емоции в Кренсненското дефиле. Рафтинг центъра в Симитли е в абсолютна готовност за новия сезон. Готови са всички лодки, почистена е градината на Х-клуб. ,

Точно след седмица е големия старт, голямото събитие за търсачите на силни усещания – Балкански Рафтинг Фестивал. Той ще даде старт на сезона. Официално откриване на Рафтинг сезон 2018 се организира от община Симитли и Рафтинг БГ с център Х-клуб, заедно с РК Дефилето, РК Раец и РК Бобри. В Балканския Рафтинг фестивал през дните 24-ти и 25-ти март ще участват клубове от Сърбия, Македония, Румъния, Гърция.

Точно след седмица е големия старт. Цяла събота и неделя – спускане по цял ден, плюс балканска музика привечер, даже цяла вечер. За официалния старт са се записали група англичани. Първите два дни от рафтинг сезона, Х-клуб спускат с лодки на преференциални цени. Водните емоции ни излизат 20% по-евтино.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене