Хороскоп за 15 март: Големи проблеми за 4 зодии

Овен

Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Телец

Не изисквайте от Вашия любим човек невъзможното, а и възможното също не искайте: днес той ще бъде глух към Вашите изисквания и молби. Отгоре на всичко ще му се струва, че и без това достатъчно добре знае, какво трябва да прави. Ще се наложи да го възприемете през този ден такъв, какъвто е….

Близнаци

За да стане сътрудничеството Ви с другите хора по-плодотворно, поемете грижата за финансовата страна на съвместния Ви живот (или дейност). Това се отнася и до въпросите , свързани с осигуряване на комфорт, храна, бизнес и пазене на тайна. Освен това отстъпете ролята на идеолог, наставник и явен лидер. Таква или подобна разстановка на силите ще Ви даде възможност да се чувствате в безопасност. Трябва да постигнете яснота в съпружеските отношения, особено ако ви свързава отговорност към общи деца.

Рак

Общуването с авторитетни лица, представители на властта или с хора, които се връщат от чужбина, може да се окаже крайно интересно и привлекателно. В същото време подобни контакти може да се съпровождат и с недоразумения и с непредвидени обрати на събитията. Не отстъпвайте, ако отстоявате своите права или търсите справедливост. През това денонощие Фортуна е на Ваша старана и обезателно ще постигнете добри резултати. Това е подходящ момент за да покажете на обкръжаващите Ви своите възгледи или творческите си замисли.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесте бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно : ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става! При Вас това се получава доста добре…

Дева

Денят ще бъде много уморителен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които не предизвикват у Вас особен интерес, както и да решавате чужди проблеми и да поправяте чужди грешки, допуснати от невнимателни колеги и партньори. Ще Ви дразни и това, че сякаш хората, които Ви заобикалят, не забелязват Вашите усилия, а даже и Ви стоварват допълнително работа. Колкото и да Ви е неприятно, и у дома няма да имате спокойствие. Освен различни утешителни и ободрителни мерориятия, са възможни и доста солидни разходи, предизвикани от растящите потребности на членовете на семейството.

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете – слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Разчитайте на своята фантазия…

Стрелец

Този ден обещава да бъде доста напрегнат. Ако все- пак успеете да отделите няколко минути, за да направите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за личен живот е вече изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за доста на брой , по- малко романтични занимания.

Козирог

Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък – бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Днес Вашият любим човек с присъствието си в живота Ви ще Ви накара да се решите на нещо отчаяно и съвършено несвойствено за Вас. Не се знае, дали ще Ви хареса резултата от подобно въздействие. Но за сметка на това всичко ще бъде интересно и поучително.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене