Ексклузивно! Арестувани Б. Маргаритов-Маргарита и Ники Мухата от Гоце Делчев, в домовете им намерени везни, наркотици и незаконни оръжия

Известните гоцеделчевски дилъри на наркотици Б. Маргаритов с прякор Маргарита и Николай И – Мухата бяха арестувани в акция на криминалисти от Гоце Делчев и Благоевград. Операцията бе проведена тази нощ и протече с масови обиски по домове на криминалнопроявени лица в града.

При обиските в къщите на Мухата и Маргарита освен голямо количество наркотици е намерен и цял оръжеен арсенал – незаконни оръжия и боеприпаси ,които са иззети за експертизи. В дома на Маргарита са намерени и везни за претегляне на наркотици ,както и наркотици от различно естество.

Двамата дилъри са били следени от оперативните и снощи извършили няколко продажби на дрога ,след което са задържани заедно с клиентите им. Има информация ,че те са едни от най-активно действащите пласьори на дрога в Гоце Делчев. Проследяват се връзките им с дилъри в региона.

Предполага се ,че канабисът ,който е открит у тях е внос от Петрич. Търси се връзката им с по-големи доставчици на наркотици в Пиринско .Работата по случая продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене