Без милост за живите?!

Двете лица на Истината! 

Защо 42-годишният Николай-Марангозо от Петрич преряза гърлото си-Без милост за живите?!

Шокиращо черната вест около смъртта на 42-годишния петричанин Николай И., с прякор Марингозо, предизвика противоречиви коментари. Марангозо преряза гърлото си с макетно ножче и издъхна пред 13- годишния си син и майка си. Кървавата касапница се разиграла във фамилния му дом и два дни вече е най-коментираната тема в южния град.

Всички познават Марангозо, тъй като е работил като строител и е помагал на десетки хора в Петрич. Оженил се и имал две деца. Преди време обаче, съпругата му го напуснала и се изнесла от семейното жилище. Според някои, това е основната причина за самоубийството му и показното „харакири“, което си направил, шокирайки най-близките си хора.

Форумът ни завря от коментари, около това, колко много е виновна съпругата му за това, че той е отнел живота си по такъв жесток начин. Жената изтърпя какви ли не ругатни от „компетентни“, „запознати“ петричани, които безконтролно я ругаеха, обвинявайки я за случилото се.

Типично български ,махленски и жестоко просташки маниер-да критикуваш, да осъждаш, сякаш си бил „под юргана“ в семейството. Това ни принуди да направим проверка и разпитаме безпристрастни хора, около драмата у семейството. Оказа се, че Николай – Марингозо е злоупотребявал системно с алкохола.

С години е тормозил съпругата си, пребивайки я. Справка в полицията установи: 3 сигнала от жената за семейно насилие в рамките на няколко месеца . Марингозо е предупреждаван многократно да не доближава съпругата си, да не пие и да не я бие. Семейната война се водила пред двете деца, което принудило майката да се изнесе и се спаси от този системен ад.
Други твърдят, че това не е вярно.

Да, Марингозо пиел, но чак така сериозно да бие жена си, не било баш така, но никой не се нае да коментира очи в очи твърденията си. Полицията е запозната с драмата у семейството, продължавала с години.
Истината винаги има две страни.

В случая смъртта на Марингозо потресе близките и приятелите му, които се нахвърлиха върху бившата му съпруга, обвинявайки я в изневери, сякаш са били свидетели.

Защитници на жената обаче твърдят, че тя търпяла много, но чашата преляла и критикуват Марингозо, че дори в последния си миг не пощадил нито невръстното си дете, нито родната си майка, правейки ги свидетел на подобна потресаваща касапница.

Случка, която със сигурност ще бележи завинаги живота на едно 13 годишно момче, видяло родния си баща да умира в локва от собствената си кръв …без милост за живите ….!

Петя Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене