Мистерия! Черна магия мори две села от района на общ. Гърмен

Жители на две села от района на община Гърмен са в паника след зловещи находки по гробищата.

Стотици снимки на живи хора са били разхвърляни по гробовете в селата Хвостяне и Дъбница. Част от фотосите били увити в стари вестници, завързани с канапи и забодени върху гробовете. Други били затрупани с по една шепа пръст. „Хората в селото са притеснени. Случаен човек, който отишъл на гробищата, видял грозната гледка. Част от снимките били в найлонов чувал, поставен върху един от гробовете. Други пък били закачени по други гробове или залепени с тиксо. Снимките са изпринтени или от „Фейсбук“, или от други някакви сайтове.

Част от тях са на хора от селото, други пък не са оттук“, коментира кметът на Хвостяне Сейхан Ахмедов. Сред снимките има както на обикновени хора, така и на депутат от ГЕРБ, собственик на фризьорски салон, кандидат-кмет на селото, млади момичета. Има и семейни снимки от сватби, други тържества. Полицията също се намесила. Местните хора твърдят, че това е вид магия за смърт. „Странното е, че не е единичен и изолиран случай, а е масово. Не е насочено срещу един човек, снимките не са подбирани по някакъв критерий, има всякакви хора“, коментират в Хвостяне.

В другото село Дъбница по същия начин хората се натъкнали на зловеща гледка с разхвърляни снимки по гробовете. Там също са изпаднали в паника. В гробищата се събрали много хора, за да прибират снимките и да ги разглеждат. Установили, че също както и в другото село, са на всякакви мъже и жени, без да са подбирани по някакъв критерий.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене