Две жени са в реанимация, яли кекс с опиат в хотел

кекс

Две жени са приети в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след отравяне с кекс, в който има съмнения, че е поставен наркотик, съобщава БГНЕС.

Инцидентът е станал към 19 часа снощи в хотел в Благоевград. 50-годишната чистачка Анка К. е постъпила първа в Спешно-приемно отделение /СПО/ на МБАЛ със сърдечни проблеми. 30 минути по-късно е приета и втората пострадала – 30-годишната рецепционистка Райна И.

И двете казали, че проблемите им възникнали, след като синът на собственика на хотела ги почерпил с кекс. Вследствие консумацията на кекса, по-възрастната Анка се оплаквала от сърдечни проблеми, докато Райна халюцинирала и се смеела безпричинно. След като и на двете служителки на хотела са третирани с активен въглен, те са настанени под лекарско наблюдение в ОАРИЛ. Взетите проби са реагирали на наркотик – хашиш, канабис и други три подобни опиата.

Възможно е реакцията на двете жени да е вследствие и на развалени яйца, от които е приготвен кекса, въпреки че взетите проби кръв са категорични.

Близките на двете жени са уведомили полицията, която е работила на място в хотела. Работата по изясняване на случая, както и кой и къде е приготвил сладкишът, продължава.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене