Хороскоп за 8 март! Международният ден на жената ще донесе неприятности на две зодии

Овен

Днес от сутринта в съзнанието ви ще нахлуят спомени. Вероятно ще се опита да ви пребори меланхолия, но не ѝ се давайте. Денят ще е изпълнен с усмихнати жени и цветя – участвайте и вие в празника.

Телец

Това е ден за кратка равносметка и теглене на чертата. Каквито и изводи да си направите не бъдете прекалено сурови със себе си.

Близнаци

През този ден може да ви е скучно, но сте свободни да се забавлявате, както пожелаете. Изборът е само ваш, остава само да го направите. Не отказвайте предложение за излизане от ваш приятел.

Рак

Мързелът е признак на интелигентност и днес ще имате високи показатели по този признак. Все пак ако ви чака нещо неотложно намерете сили да изпълните поне едно от задълженията си.

Лъв

Този четъртък намалете темпото, погледнете назад и се насладете на добре свършената работа. Не се колебайте да се почерпите и поглезите за празника с любимите ви хора.

Дева

През този ден не бъдете унили, тъй като може да разтревожите сериозно вашите близки. Проблемите ви са напълно решими, така че няма смисъл да губите време в прекалено драматизиране.

Везни

През този ден се заредете с оптимизъм. Може да сте сигурни, че всяко добро се награждава, но не подхождайте с тази мисъл като основна при действието ви. Постарайте се да сте максимално истински в това, което правите.

Скорпион

През този ден ще може да надскочите себе си. През последните дни наблягате на теорията, а не на реалните действия. Време е за слизане на Земята.

Стрелец

През този ден е добре да сте честни и открити в обсъждането на семейните въпроси. Недомлъвките само ще задълбочат неразбирането в дома ви, а нямате нужда от това.

Козирог

Това е ден на хармония във връзката ви. Ще се убедите, че това което мислите го чувства и най-близкия човек до вас. Бъдете по-смели в споделянето.

Водолей

През този ден ще ви се случи малко чудо. Това е знак, че сте станали прекалено рационални и сте обърнали гръб на вярата във вълшебствата.

Риби

Този четвъртък ще сте в центъра на събитията. Ще може да черпите информация, но и да регулирате нещата. Не пропускайте възможността да го направите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене