Днес изписват от болница кмета на с. Кавракирово Ал. Тренововски

Днес изписват от болница кмета на село Кавракирово Александър Тренововски, няма усложнения от прекарания остър инфаркт. „Добре съм! Нямам усложнения и утре /днес/ ще ме изпишат от болницата“, заяви по телефона вчера от болничната стая Александър Треновски. Гласът му звучеше бодро и по мнението на наблюдаващия го лекар състоянието му е добро и се очаква управникът да бъде изписан.

„През болничната ми стая премина половината село, за да ми даде кураж. Почти всички колеги ме посетиха в болницата в Сандански. Другите, които не можаха да дойдат, ми се обадиха по телефона да питат за състоянието ми. На всички колеги и жители на селото искам да им благодаря – заяви кметът. – Нямам думи, с които да изкажа признателността си на екипа лекари, които ми спасиха живота. Всичко, което е зависило от тях, те го направиха“, каза още Треновски.

„Всичко е по хората, все си казвах да не се притеснявам, но ето, трябвало е и това да стане. Малките камъчета обръщат колата“, не скри проблемите, от които той си е докарал инфаркта.

Треновски обеща, че занапред няма да отдава толкова много време на дребните проблеми, а ще обръща внимание само на важните. И най-вече на семейството си и децата, които са му помогнали във важния за живота му момент в нощта, почувствал се наистина зле.

ВЕНКО СТЕФАНОВ/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене